Letört az ablaktörlő, mit kell cserélni, mit rendeljek?
Ablaktörlő kart kell cserélni, pár ezer forintos tétel (feltéve hogy nem a Bentley Continental GT-dről törted le őket)
1 darab anya tartja a helyén de mire magát a kart leküzdöd... Úgy oda lesz rohadva vigyázz majd a pajszerral ki ne b@_zd az ablakot 😁😅
Egy régi Swiften (mert nekem az van) pár perc egy ilyen csere, a kar szerintem olcsón beszerethető bontóból. Ablaktörlő mechanikát már cseréltem az autón, ahhoz a karokat is le kellett szedni. Egy védőkupak, alatta pedig egy csavar felel a rögzítésért. Egy modernebb autón lehet egy ablaktörlő kar annyi, amennyit egy régi Swift ér és cserélni is csak a szerviz tudja, mert speciális kulcs kell hozzá stb. Sok minden kitelik a gyártóktól.
Szóval legközelebb ne hagyj ki olyan lényeges információkat, mint az, hogy milyen autóról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!