Peugeot 106 (1992) hátsóablaktörlőt és mosót hogy kell működésbe hozni?
Figyelt kérdés
2017. okt. 3. 19:52
1/4 anonim válasza:
Forgasd el a jobb oldali bajuszkapcsolót és bekapcsol az ablaktörlő, forgasd kicsivel tovább és a mosó is beindul.
2/4 A kérdező kommentje:
Azon a bajuszkapcsolón 3 "tekerő állás" van:
- fent: első ablakmosó
- középen: első ablaktörlő (le egyet: egy törlés, fel egyet: törlés, fel még egyet: gyorsabb törlés).
Most kapcsolok, hogy nincs szakaszos törlés. Azt mi kapcsolja?
- lent: 0 jelzés (Azt hittem, hogy ebben az állásban nem lehet kapcsolni az ablaktörlőt, de úgy látszik, hogy ugyanazt csinálja mint a középső állás.)
A bajuszkapcsoló végét be lehet nyomni a kormány felé, valamint úgy tűnik, hogy magam felé is lehet húzni, de nem csinál semmit ezekben a helyzetekben.
2017. okt. 4. 15:08
3/4 anonim válasza:
Azzal a kapcsolóval valszeg problémák vannak, Pug-nál ha magad felé húzod, akkor kellene mosnia és 0 állásnál nem szabadna semmit csinálnia.
4/4 A kérdező kommentje:
Én is ettől tartottam.
2017. okt. 8. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!