Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Golf 4 gyári ablaktörlő miért...

Golf 4 gyári ablaktörlő miért nem passzol?

Figyelt kérdés

Pár napja írtam ki egy kérdést, az ablaktörlők méretével kapcsolatban. Akkor rendeltem újat, ma cserélném ki, de nem passzol a csatlakozás.

Bosch Aerotwin volt rajta, olyat is rendeltem hozzá. Elvileg "gyári" golf 4hez, előre és hátra is, egy csomagba volt csomagolva. A hátsó kampós megoldással van rögzítve, és gond nélkül kicseréltem, elől viszont más a rögzítés, ilyen:

[link]

amit meg küldtek, azon meg ilyen:

[link]

Ha jól látom, a kettő teljesen más, nem kompatibilis. Amit nem értek, az az, hogy az ablaktörlő dobozán is azt írják, hogy passzol ehhez a tipushoz, és neten is ezt dobja ki. Más honlapok szerint pedig a másik a hivatalos. Hogyan lehet, hogy ugyan-az a modell, többféle ablaktörlővel van felszerelve?

2017. szept. 16. 13:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Akkor elől valami gányolt ablaktörlőd lehet, mert gyárilag mindenhol kampós a G4 ablaktörlője.
2017. szept. 16. 14:30
 2/3 A kérdező kommentje:

Biztos? Nem lehet, hogy a brit piacon mással szeerlték? Amit rendeltem kampós gyári ablaktörlőt, azt európából küldték (talán lengyelországból). Az angol honalpokon pedig olyan a gyári ablaktörlő mint amilyen az enyémen is:

[link]

Spórolni akartam, ezért rendeltem a 3-at egybe ebay-ről de így csak bukó lesz.

2017. szept. 16. 14:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Közben utánanéztem, és két fajtával szerelték. Köszönöm a választ!
2017. szept. 16. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!