Kedves valóság úr azért ez a gtr-es link volt akkora öngól mint ide dubai......
2017. okt. 23. 09:46
32/38 anonim válasza:
Tudtam előre, hogy a gtr-be bele fogtok kötni😁 Van kisebb szériás autós is aminek szintén megnőtt a teljesítménye. Na de kedves dinkák akik csak kötekedni járnak ide.. Az én autóm is mitől lett gyorsabb?? Nem chip tuningoltam és hátszél sincs. Ja persze a stopperóra is hazudott nekem....
2017. okt. 23. 21:20
33/38 anonim válasza:
Megmondtam előre, hogy hülyékkel vitába nem lehet szállni:) Mikor ugyanaz az autó különböző üzemanyaggal különböző teljesítményt produkál. Ha nem produkálna különbözőt akkor nincs jelentősége, de változik akár gtr akár nem! Innen kezdve csak hiba keresés illetve kifogások vannak. A pancsereknek ez igen magas szint, úgyhogy csáó...
2017. okt. 23. 21:33
34/38 D. Brasco válasza:
Azt még elárulnád mi ez a szupertitkos autod ami igy megtaltosodik a 100-as benzintől?Remélem valami 1.2 8 szelep szívó benzinről beszélünk.......
"Mikor ugyanaz az autó különböző üzemanyaggal különböző teljesítményt produkál"
Amúgy te tényleg ennyire hülye vagy,vagy csak szimulálsz?!
Mi meglepő hogy a nem előírt,azaz "rosszabb" minőségű benzintől szarabbul megy a gtr,a bele valóval meg jobban.......igazi atomfizikai talány ez.....
2017. okt. 23. 21:48
35/38 anonim válasza:
1.6 16V
2017. okt. 23. 21:51
36/38 anonim válasza:
"rosszabb" minőségű benzintől szarabbul megy"
Nahát.. Most már számít mit is tankolunk bele?:) Tényleg nem mindegy mi kerül a motorba?:) Sokat változtál pár oldal után.
2017. okt. 23. 21:56
37/38 D. Brasco válasza:
1.6 16V......sejtettem hogy valami ilyen erőgépről lesz szó.......
Az értő olvasásra az ellenőrződbe meg írjál be magadnak egy nagy talpas kampós 1-est!Na ezért nincs is értelme veled bármiről is beszélni mert láthatóan nem is érted amit írunk....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!