Brassóit kérdeztem. Ne cikkezz, mert linkelni én is tudok. Ennyivel lezárni én is tudom.
2017. okt. 21. 13:01
22/38 anonim válasza:
Linkelj vagy érvelj akkor.Amennyiben nem megy akkor sajnos ezt buktad..
2017. okt. 21. 15:54
23/38 anonim válasza:
Semmit nem buktam be..... Nem tőled kértem érvet! Úgyhogy nem is érdekel mit írsz vagy gondolsz. Brasco-t várom, ha még él vagy ha már befejezte a guglizást.
2017. okt. 21. 16:43
24/38 D. Brasco válasza:
Na tőlem aztán végképp semmit ne várjál........ugyanis annyira halvány lila fingod sincs a témához,hogy veled kár lenne leállni bármilyen eszmefuttatásra ......ott van a cikk is amit egy másik valaszolo linkelt,le van írva feketén-fehéren minden,de te még most is azzal jössz hogy indokoljuk ami írtunk.......maximum annyit tudnék még hozzá fűzni ha ez neked nem elég öleld meg a kemencét
2017. okt. 21. 16:56
25/38 anonim válasza:
Na most megsértődtél vagy szimplán hülye vagy? Én mondtam, hogy nem foglalkozom veled, de elkezdesz kihívói, hogy ugyan indokoljam és te erre visszafordítod a dolgot. Hülyére veszel azt hiszed? Én se tartozom neked magyarázattal, mert azt hiszem leírtam, hogy értelme nincs vitatkozni olyan emberrel aki keményfejű. Amúgy meg látom neked nincs fingod se ehhez:)
2017. okt. 21. 17:23
26/38 D. Brasco válasza:
Nem kell téged hülyére venni,elég hülye vagy te magadtól is!En ezzel be is fejeztem mert te vagy itt az egyedüli aki állítja hogy mar pedig nem így van....nem tudom miért nekünk kellene itt magyarázkodni!De hagyjuk is téma lezárva!Vegyed a 100-as benzint aztán örüljél hogy csodát csinál az autóddal!szevasz!
2017. okt. 21. 18:04
27/38 anonim válasza:
Elolvastam a cikket.
Ennyi címeres ökörséget is ritkál látni egy helyen összeszedve.
Ez az egész vita csak a analfabéta lajhárok nyálcsorgatása. Vegye mindenki a fáradtságot, szánja rá egyszer az időt és a pénzt, aztán matekozzon kicsit. Utána döntsön saját belátása szerint a saját tapasztalatai alapján!
Itt meg nyugodtan élvezkedjenek a tirpákok kedvükre az egymásra fújással...
A kérdésre: semmi negatív hatása nem lesz az autóra nézve.
2017. okt. 21. 20:25
28/38 anonim válasza:
"Ennyi címeres ökörséget is ritkál látni egy helyen összeszedve."
Tegyük föl tényleg így van.Sajnos sem technikailag sem szakmailag nem tudtál hozzászólni,sem megcáfolni a leírtakat.Az ostoba mellébeszélés,és személyeskedés nem vitt előbbre.Bukta....viszlát.
Ezt benézted picit..Ehez az autóhoz a gyár minimum 98 vagy magasabb oktánszámú üzemanyag használatát írja elő,ergo ha normál 95-el tankolod meg,a kopogásos égés megelőzése miatt az ECU visszavesz,így ezzel egyenes arányban csökken a leadott teljesítmény,ebben semmi meglepő nincs.Itt"normál,széria autókról" beszéltünk,egy olyan linket kérnék ahol egy átlag 10-15 éves tucatautó produkálja ugyanezt..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!