Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért jár az összes nő hatalma...

Miért jár az összes nő hatalmas autókkal?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy ha látok egy nagyobb terepjárót biztos hogy női sofőr vezeti. Ismerősi körömben is az összes nő terepjáróval meg 5ös BMW-vel/A4es audival szaladgál.

A férfi ismerőseim meg peugeot 206-tal, 1-es bmw-vel, vw poloval, ilyenekkel. Ez miért van? Először csak furcsa volt, de most már komolyan kezd zavarni, hogy ahányszor jön velem szembe egy batár dög, ami majdnem leszorít az útról, tuti hogy nő ül benne.

2017. okt. 17. 11:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Az egy baromság szerintem, hogy női meg férfi autók, csakúgy mint a színek, meg az összes többi ilyen megkülönböztetés. Nekem összességében mindegyik kocsi tetszik, főleg a régi k**va hosszú kombik, de kezdenek megtetszeni a terepjárók is. Sokkal kényelmesebbek, eleve a beszállás is, hogy nem kell leülni a földre, jobban ki lehet látni, meg szerintem semmivel sem nehezebb velük parkolni, mint egy kisebb kocsival, én például édesapám kocsijával (városi terepjáró) jobban tudok parkolni, mint az enyémmel (sedan). Meg úgy alapból kényelmesebb, bár lehet csak a bőr ülések, meg az automata váltó miatt:D
2017. okt. 18. 19:27
 22/23 anonim ***** válasza:
16 os kommentelo terepjáróval járó nő, a hozzaszolasodbol is látszik hogy milyen sekélyes gondolkodású arrogáns liba vagy.Hat Ti jartok terepjáróval ...
2017. okt. 19. 10:34
 23/23 A kérdező kommentje:

"Az egy baromság szerintem, hogy női meg férfi autók,"

Szerintem nem az. Persze,a legtöbb autó uniszex, de vannak kivételek. Nézd már meg ezt. Ha ez neked nem női autó, akkor te vak vagy:

[link]

Ez meg tipikus pasi autó:

[link]

2017. okt. 19. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!