Miért jár az összes nő hatalmas autókkal?
Megfigyeltem, hogy ha látok egy nagyobb terepjárót biztos hogy női sofőr vezeti. Ismerősi körömben is az összes nő terepjáróval meg 5ös BMW-vel/A4es audival szaladgál.
A férfi ismerőseim meg peugeot 206-tal, 1-es bmw-vel, vw poloval, ilyenekkel. Ez miért van? Először csak furcsa volt, de most már komolyan kezd zavarni, hogy ahányszor jön velem szembe egy batár dög, ami majdnem leszorít az útról, tuti hogy nő ül benne.
Én leginkább középkategóriás SUV-vel látok ilyeneket.
30-35 éves anyukák tipikusan szőkék, 2-3 gyerekkel általában Qashqai, ASX, CX 3, CX 5,Q3, Vitara.
Múltkor egy ilyen tipikusan újgazdag buta pitsa Q3-as Audival kivitte a drótkerítést egy bolt parkolójában mert benézte a féktávot. Amikor egy ember odament hogy ne tudjon már csak úgy lelépni még neki állt feljebb, rikácsolt aztán nyitott ajtóval nagygázzal lelépett.
Persze a 2 gyerek ott figyelt hátul.
A másik eset egy Vitarás asszonyság volt, 3x indított rá a járó motorra, 2x lefulladt tolatás közben.
Aztán a szponzoros kézis ETO-s csaj + Q7 + parkoló= 10 percig tartó bénázás.
Mi az, hogy az lenne a normális, hogy a nők kis autót vezessenek? Hol van ez előírva? És mégis kinek mi köze van hozzá? :D
Nekem is terepjáróm van. Egyrészt sokkal kényelmesebb, másrészt biztonságosabb, harmadrészt gondoltunk arra a párommal, hogy majd ha lesznek gyerekek (akár hármat is vállalnánk), normálisan elférjünk benne. Ja, és negyedrészt meg ez tetszik, van bárkinek bármi köze hozzá?!
"Mi az, hogy az lenne a normális, hogy a nők kis autót vezessenek? Hol van ez előírva? És mégis kinek mi köze van hozzá?"
Mert mondjuk nekik van tervezve. Elég megnézni a designt. Emellett a legtöbb nő baromi szarul vezet, és inkább megvesznek egy féltankot, csak hogy baleset esetén ők megmaradjanak. "Kényelmes, meg elférjünk benne." De gondolom a parkolás neked sem megy. Párod mivel jár? Nissan micra? Toyota aygo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!