Milyen autók vannak, amikben nagy - mondhatni hatalmas - a volán felőli rész, tér, hely?
195 cm vagyok és sajnos ugyancsak túlsúlyos. Az ilyen Swiftekbe meg a G-s astrakba beférek, de vezetni nem tudnám. [link]
Használtan szeretnék venni autót, amiben kényelmesen elférek. Ilyen autókat mondjatok kérlek.
Az régi opel omega.
De inkább lefogynék az elhízottrol valami elfogadhatóra. 195 cm kicsit testesebb alkathoz már nagyon sok kocsi megfelel.
Dede, tudod, 192 centimmel bármilyen autót elvezettem már hosszú távon is. Oké, terpsezkedni nem lehet, és nem tudod megtalálni a legjobb üléspozíciót, de attól tudod vezetni.
A kérdésre: én az olyan autókat szeretem, amiben viszonylag alacsony az üléspozíció. Audi A6, Volkswagen Passat, Skoda Superb, Opel Vectra, stb kategóriában már királyi módon elférek a kormány mögött, és olyat keress, amiben a kormány állítható úgy, hogy magadra tudd húzni (kisautóknál ez a baj sokszor, hogy hátrahúzom az ülést, hogy a pedálokat jól tudjam kezelni, de akkor meg ki kell nyújtsam a kezem a kormányhoz).
Audi A4 és VW Golf méretű autókban is el tudsz helyezkedni kényelmesen, de abban a hátad mögé már senki nem fog tudni beülni, ha rendesen beállítód az ülést.
Köszi szépen a részletes válaszokat, s hogy nem kezdtetek el offolni arról, amit magam is tudok. Ment a zöld.
H-s Astrákkal mi a helyzet? Láttam egyet a neten. [link]
Csak mert a G és f-esekkel bajban vagyok e-téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!