Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe pénzbe lenne egy...

Mennyibe pénzbe lenne egy "rally autó"?

Figyelt kérdés
Szóval nagyon nagy rajongója vagyok a rally-nak és arra gondoltam hogy egy Peugeo 206-ot szeretnék rally autóvá átalakítani!Még elég amatőr vagyok a "tuningoláshoz" és nem igazán tudom hogy ezek mennyibe kerülnének:Erősebb motor,beömlő,matricák,nagyobb spoiler,sportűlések.A válaszokat előre is köszönöm :)

2017. okt. 15. 11:17
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
71%

Az a helyzet, hogy aki csak a monitor előtt csorgatja a nyálát és elméletben dobálózik a milliókkal, az általában el sem jut az autóvásárlásig.

Ha annyira önmegvalósító vagy ahogy képzeled magadról, már régen csinálnád a verdát a saját eszedből. Nem itt kellene forgatni a szavakat, hanem a ház előtt szerelni a spoilert. :-)

2017. okt. 19. 10:56
 22/38 A kérdező kommentje:
21-dik Boccs hogy feltettem egy kérdést!!Ha neked ez jó akkor többet nem kérdezek itt jó? :)
2017. okt. 19. 23:10
 23/38 anonim ***** válasza:
Bakker, hiszen ez is egy kérdés, tehát most is kérdezel!
2017. okt. 19. 23:25
 24/38 A kérdező kommentje:
Édes istenem nem gondoltam hogy egy Rally-s kérdénél is lehet veszekedni XD
2017. okt. 20. 13:26
 25/38 anonim ***** válasza:

Pedig lehet :D

Ha feltennéd azt a kérdést, hogy pl. miért jó ralizni, akkor a válaszolók fele azt írná, hogy mert élvezetes, és látványos külső szemlélőként, a többiek pedig belekötnének hogy ez nincs így, a ralit kizárólag az eredmények miatt érdemes űzni, mint minden más versenyt. Szóval nagyon eltérő lehet az emberek gondolkodása ilyen téren.

2017. okt. 20. 13:37
 26/38 veterán vas ***** válasza:

#25-ös költői kérdésére -miért jó rallizni?- Cingár szavaival válaszolnék az Üvegtigrisból:

"azért jó, mert jó!"

Szerintem felettébb meggyőző érvelés. ;)

2017. okt. 20. 15:23
 27/38 A kérdező kommentje:
25-ös Nézőpont kérdése...Sokan azt modják hogy a rally arról szól hogy rángatod a kormányt,kitéped a kéziféket a helyéről,rongálod a környezetet,életveszélynek teszed ki magad szóval az emberek nagy része azt mondja hogy a rally hteljesen értelmetlen.Na most én a másik oldalhoz tartozok akik szerint a rally ennél több.Elég nagy fizikai és szellemi megterhelés hogy végigmenny egy elég hosszú páján.Nagyon fontos a gyors reakció,higgadtság,reflex stb stb.Persze sokaknak ez nem mond semmit de szerintem aki rally szurkoló/vetsenyző az tudja hogy nem olyan egyszerű.Szóval én se azért akarok rally kinézetű autót hogy most én legyek a város hülyegyerekje hanem azért mert el akarom érni az álmom.Én kérek elnézést hogy vannak álmaim
2017. okt. 20. 17:09
 28/38 veterán vas ***** válasza:

Általában olyan ember használja ezt a "rángatja a kormányt és tépi a kéziféket" érvelést, akinek sem autója sem jogosítványa nincs, és meccset néz a TV-ben.

Szerintem meg az a hülyeség, hogy az ember szalad egy labda után, és mikor már majdnem eléri, akkor belerúg egy nagyot és megint futhat tovább. Pedig ha megfogná, játszogathatna vele -mondjuk pattogtatná vagy ráülhetne- de nem. És a többiek is csak belerúgnak és szaladnak tovább. Na ennek mi értelme? ;)

2017. okt. 20. 19:23
 29/38 A kérdező kommentje:
28-dik Hát igen.Persze a focit se írom le mert nagyon sok erőnlét kell hozzá hogy 90 percet lejátszanak főleg hogy csak 15 percet pihenhetnek.És a rally-t ha azt nézzük nagyobbra kéne tartani mint a focit mivel egy komoly rally autó akár 20 millió is lehet.Más meg elkezd focizni és hirtelen egy híresebb csapatba kerül és sz*rrá ketesi magát azzal hogy csak rúgja a bőrt mellete pedig csak 2000Ft ért vesz egy cipőt és kész máris focista lett belőle.
2017. okt. 21. 21:04
 30/38 anonim ***** válasza:
Ácsi... szerintem a foci pont nem az a sport amit hasonlitgatni kéne a rallyhoz.. es nem jol tudod amit irtal a focirol
2017. okt. 22. 10:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!