Milyen autót lenne jó venni 150. 000 Ft-ért, és hány évest?
Erdőbe nem kéne, inkább valami szántóföld mellett, ahol a bugrisok mennek a traktorokkal, azoknak úgyis mindegy.
Erdőben vadászok vannak, akik simán hívják a rendőröket.
Itt a közelünkben is száguldoznak a jardék a H Astrával a buckákon a simosonosok után, érdekes látvány, biztos nem kap kitüntetést a sofőr a főnökétől.
Jaja -ahogy felettem írták- fél óra marhulásért kiadnál 150 rugót?
Mert úgyis odacsapod és otthagyod
Marhulós üzemben nincs olyan autó, ami keveset fogyasztana. Tulajdonképp vehetsz bármit, ami motorikusan még elmegy párszáz km-t.
Árban viszont nem érdemes pár telitank benzinnél többet költeni a megvásárlásra, így a 150k is sok. Viszont papírok nélküli autónál lehet alkudni keményen, valószínűleg lopott úgyis.
Az erdővel az a baj, hogy sok a fa és viszonylag stabilak. Én is szántásközi földutat vagy murvát ajánlanék, ha van a közelben, azaz műútra nem kell kihajts a tragánnyal.
Továbbmenve a föld és murva könyörög a hátul kaparós autókért, így egész egyszerű a választás: Skoda 120 és társai, Lada Samarát kivéve, külföldi papíros bármilyen Merci ill. Opel Omega. Nekem ezeket dobta ki a hahu.
Ja és a legfontosabb: inkább Playstationnel csapasd! Az ilyen fillérb@52ó vadvezetés hosszú távon csak problémákat szül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!