Hol érdemes lemosni az autot?
Figyelt kérdés
Ahol van kefe illetve mosó folyadék. Vagy érdemesebb magamnak venni? Akkor hol es milyen kefet illetve folyadékot vegyek?2017. aug. 17. 12:05
1/4 anonim válasza:
Régebben társasház előtt mostam le, aztán családi házba költöztem, ott bármikor lemoshatom anélkül, hogy valakit zavarna. Néha elmegyünk a kútra lemosatni magasnyomásúval, de erre figyelni kell, hogy olyan helyre vidd, ahol te csinálhatod és adalékanyagos a víz, ami száradás után sem lesz foltos!
2/4 anonim válasza:
Van jól bevált mosóhelyem (benzinkúton), ahova rendszeresen hordom. Kefe még nem kellett, mióta megvan a kocsi.
3/4 anonim válasza:
Egyes MOL kutas kézimosóban van külön kefés-öblítős mosólándzsa, én azt preferálom.
4/4 anonim válasza:
Párszor én is otthon mostam a kocsit, aztán rájöttem, hogy a vegyszeres szennyvíz nem tesz jót a közelben lévő fáknak. MOL gépibe viszem, szépen mos, de ha nagyon nagy rajta a kosz, akkor előtte gőzborotva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!