Milyen tipusu autot erdemes venni?
Sziasztok! Elore is elnezest az ekezetek hianyaert!
Az a kerdesem, milyen tipusu autot erdemes vasarolni? 1millio forint all cirka rendelkezesemre, ennyit tudtam osszesporolni, de meg akar reszletre tudom a maradekot fizetni.
Nagyon nagy almom az auto vezetes, volt is benne reszem, es nagyon hianyzik. Anno opel astram volt, nagyon szerettem.
Jelenleg nagy szuksegem nincs ra, de lakas vasarlast tervezunk a jovoben, a varoson kivulre es konnyitene a munkaba jarast :)
Meg nem tagadom, elek halok a vezetesert... ( mikor haza koltoztem el kellett adjam az Astrat, azota is vissza sirom)
Valamint, megirnatok nekem, hogy az altalatok javasolt autok milyen fenntartasi koltseggel rendelkeznek osszessegeben?
Nagyon koszonom a valaszokat!!
25/L
Ha vissza sírod az Astra-t, akkor ne mlenne ésszerű egy Astra-t venni?
G Astra-ból ennyiért már szép állapotúakat kapni.
Mármint a G Astra-t? Miért, mi a gondjuk vele?
Nagyon nem lehet mellélőni velük, ha jó állapotút találsz, nagy eséllyel nem lesz gondod. 1.4-es, 1.6-os benzinesek is jók.
Sose értettem miért egyszerűbb elnézést kérni a helyesírásért, mint helyesen írni...
De feltételezve, hogy az Astra kb most is a megfelelő méret és kategória, azt mondanám vegyél Astra-t. Ennyiből nagyon jó Astra G-t lehet venni. Az 1.4 benzin hajlamos enni az olajat, erre oda kell figyelni, ezen kívül nagyon jó autók. Viszont, ha van 1 milliód, akkor én gondolkoznék másban is. Méghozzá Golf IV, Bora. Ennyiből még dízelben is kapsz hibátlant. És ezek klasszisokkal jobb autók technikailag és minden téren. A fenntartásban sincs számottevő különbség. Nekünk van családi Astra G, 1.4 benzin és volt Golf IV-m, 1.9TDI, ég és föld a két kocsi. Mindenképpen utóbbit választanám.
Mondjuk sokat segített volna, ha nem privátban küldöd el valakinek, hogy pontosan mire és milyen kocsira is lenne szükséged...
J astram volt, nem G.
Nem a helyesirassal van bajom, hanem a billentyuzet adta lehetosegekkel.
Elkepzeles teren annyi, hogy kis autot nem szeretnek. ( pl Toyota Yaris). Lehet kisebb, de nem szeretem, ha nagyon aprocska, tapasztaltam.
Megbizhato kocsit szeretnek, de nem vagyok veluk ugy kepben. Esetleges nyaralasokhoz, palyazasokhoz... szeretek utazni. Nameg, ugye, ahogy irtam, ha felkoltozunk videkre, munkaba jarast is konnyitene.
Nem kell, hogy csapongjon a loerotol, de ne kelljen tolni... :)
(Az Astrat eladtam, mikor hazakoltoztem Nemetorszagbol. Arra azert volt szukseg, hogy nemzetkozi palyan hetente tudjak kozlekedni.)
Még egy kérdés, ha volt J Astra és hazaköltöztél, hol az ára, hogy csak 1 milliód van kocsira?
Egyébként marad az amit a 56. válaszban írtam.
Utolsó, adom;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!