SIMSON S51N típusú hirdetésen akadt meg a szemem. Érdemes megvenni 70 000 Ft ért?
Leírás: Egy SN51-es simson eladó! Tíz évnél öregebb kis távra használtam (500m míg elmentem a közeli tóhoz pecázni. ) Korának megfelelő állapotba műszakilag jó az esztétikailag kisebb nagyobb kopások lásd kép.Mire figyeljek, vásárláskor? Először is ér e ennyit? Honnan tudom, hogy gyári e? Mire figyeljek a vásárláskor?
Jelenleg robogóm van.
Ha jó állapotban van simán megéri!
Egyébként, melyik megyében laksz?
Én értek a simsonokhoz, és talán tudok segiteni a vásárlásnál, (Ha meg akarod venni)
Utolsóval hozzászólóval vitatkoznék,
egy rendszeresen karban tartott simson, alkalmas napi használatra.
Én napi 30 km-ert megyek a simsonomal, és megse kottyan neki, pedig nem kímélem:)
az én simsonomba pont ma tettem 130 km a fas zom tele volt már a végén még a pöc söm is elzsibadt rajta szóval jó motor csak érteni kell hozzá!
Amire figyelj hogy hideg motornál ha 2 szívatás után elindul és szépen jár tartja az alapjáratot akkor a szimering csapágy jó ha nem látsz rajta kókányolást akkor megveheted.
Jó,jó sok mindenre lehet vigyázni akkor sokáig tart.
De az igazán az a jó amikor nem kímélsz valamit és még úgyis sokáig tart. A Simson sem anyagminőségben sem kényelemben nem veszi fel egy mai robogóval a versenyt. De nem is kell hiszen 30-40 év különbség van közte és a mai robogók között.
Majd legközelebb mikor lecsavarodik a kipufogó hollandered meg mikor újra lekopik a berugó ricnid akkor sokra fogsz menni ezzel a cikkel.
Ismerem a Simsont nem kell bemutatni a mesékhez meg öreg vagyok.
Ne akarj már egy negyven éves akkor sem túl jó konstrukciót egy mai modern japán vagy olasz gyártóhoz hasonlítani mert nevetséges az egész. Gondolkozz! Szerinted a motor gyártás az elmúlt negyven évben nem fejlődött semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!