Megéri megvenni?
Nem, mivel ha segédmotorra van jogosítványod, és elkapnak a rendőrök akkor finoman mondva megbasszák a szádat.
De esetlegesen ha A1 megvan akkor se érné meg mert ahhoz meg kicsi.
Viszont ha belegondolsz, akkor az a személy aki azt a motort fel "tuningolta", biztos hajtotta a vasat. Személy szerint előbb választanék valamiből gyárit és én piszkálgatnék hozzá, így legalább tudnám, hogy mit rejt és mennyire újak a cuccok meg minőségiek benne. :)
Szabad tudni miből szeretnél 70cc-t ? (gondolom nem 80-as mert a legtöbbje inkább 70 :D )
Derbi ? Dt ? Sx ?
Előző válaszadó vagyok!
Még mai napig meg van a réges régen vásárolt yamaha dt-m (2004 új kasztnis/idomos évente 5x ha ráülök) és egyszer nem nyúltam hozzá, hidd el ami gyári az gyári. Ne 50ccm-t tuningolj, hanem inkább vegyél nagyobbat ha kevésnek gondolod, hülyeség ráköltened vagyonokat. Nekem 13 év után pöcc-röffre indul, télen-nyáron.
Visszavizetődő ha nem piszkálgatod a gyári cuccokat, elhiheted nekem.
Sok barátom járt úgy, hogy egy hosszabb kihagyás után vagy egy tél után szenvedtünk a beindításával. Repedések, törések, állandó költekezés volt....
Ja! és mégis állandóan a nyomába voltam ;)
80-90 elég egy segédmotornak, nem kell vele felszállni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!