Mennyibe pénzbe lenne egy "rally autó"?
#1!
Nem tudom mire gondoltál, de nincs olyan kategória/osztály/csoport, ahol "0" Forintból lehetne versenyezni. Apropó, mi az a "nyitott kategória"?
Jah' az általad említett 1.millióból esetleg kijön, a bukócső, ülések, ruhák, sisakok, gépkönyv, licencek, stb.
Vagyis az autóra még egy fillért sem költöttél, nincs szervizcsapatod, bejáró autód versenyüzemanyag, tartalék alkatrészek. Aztán a szállás, nevezések, sorolni is sok lenne. :(
Kérdező!
Úgy tűnik, csak a felszínt és a külső dolgokat látod.
Ez a sport sokkal összetettebb attól, hogy veszel egy "erősebb motort/matricákat/sportüléseket....." és valakivel összerakatod.
Elképzelhetetlen nagyságú anyagi hátteret igényel, már az amatőr osztályban is. Olvasd el pl. a MARB (Magyar Amatőr Rally Bajnokság) szabálykönyvének előírásait, hogy valami képet kapj az egészről.
Igazából nekem nem pont Rally-hoz kéne hanem hétvégi autónak erdőbe elmenni,járkálni ide-oda.Tudom hogy ezekre nem kell rally autó csak nekem gyerekkori álmom egy ilyen.
A bukócsövet meg persze hanyagolnám mivel ha jól tudom 200.000 érvényesíteni.Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Pedig annyiból tényleg kijön. ;)
Az már egy másik kérdés, hogy ha nem versenyre kell, akkor minek a cső?
5 milliós motor ? Ember, miről beszélsz??? Nem WRC-t akar építeni a srác. Veterán Vas úgy emlékszem, szakértő a témában. Rá lehet hallgatni.
Kérdező, ha egy ralis kinézetű autót akarsz a 206-osból, akkor azt elég olcsón meg lehet csinálni. Kel egy hátsó szárny, rali stílusú felnik, egy nem homológ ülés (bár ehhez lehet, kellene az engedélyeztetés is) és a matricák. Szerintem egy igényes matricázás 100.000 forintból megáll. Az ülések beszereléssel 80.000 a szárnyról fogalmam sincs. A felniket túrd ki a neten. Esetleg egy sport dob nem árt hátra, króm vég nem kell rá. Ha ettől jobb érzésed lesz, vágj bele. De tudd, eladni nehezebb lesz, mert mindenki azt hiszi majd, hülyegyerek autó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!