Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 200 ezerért lehet már használh...

200 ezerért lehet már használható autót venni?

Figyelt kérdés

2017. okt. 12. 11:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Lehet, csak érteni kell hozzá, jól megnézni a rozsdát és minél egyszerűbbet választani. Azok még elvisznek 6-8-10 évig.

Tipikus autók erre az esetre a Swiftek, az F Astrák. Astra nagyon rohad, de a Swift is képes rá. Astrát akkor érdemes inkább venni, ha kombi kell, mert pakolni akarsz bele, amit a Swiftbe nem igen lehet.

2017. okt. 12. 17:34
 12/17 anonim ***** válasza:
48%
Az ugye megvan, kérdező, hogy egy autónak a fenntartási költsége éves szinten több mint 30 ropi? És akkor még egy kiba5zott métert sem gurultál vele.
2017. okt. 12. 17:47
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem kell aggódnod a fenntartási költség miatt számoltam vele. Egyszerűen csak kezdő vagyok és magára az autóra nem akarok többet költeni. Ebben az esetben szerintem igényeket felesleges írnom mert nem nagy a választék :)
2017. okt. 12. 22:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Akkor nyilván azt is tudod, hogy használt autó vásárlásakor vannak "kötelező" cserék, amik esetedben akár meg is duplázhatják a vételárat.
2017. okt. 13. 11:03
 15/17 A kérdező kommentje:
Nincsene kötelező cserék :) előfordulhat hogy az ember rosszat vesz és akkor cserélni kell :)
2017. okt. 13. 23:19
 16/17 anonim ***** válasza:
De bizony vannak. Amikor valaki el akarja adni az autóját, már nem költ rá. Hanyagolja a vezérléscserét, olajcserét, stb. Ezeket tehát a vásárlónak kell megejteni, ha nem akar 100 km után egy használhatatlan ócskavasat takargatni az udvarában.
2017. okt. 14. 10:11
 17/17 A kérdező kommentje:
Vannak kivételek is azért. Valóban igazad van az esetek 90%-a sajnos igen.
2017. okt. 14. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!