Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 50 ezerért lehet kapni használ...

50 ezerért lehet kapni használható laptopot?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok ilyen "hiszékeny", hanem anyám pasija vitatkozik velem, hogy lehet 30-50 ezerért is kapni laptopot. Ez igaz? És használható állapotban van?
2016. júl. 21. 18:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Egy pár dolgot nem árt tisztázni. Mi az, hogy használható? Netezni kell, wordot futtatni vagy mondjuk játszani?

30-50-ért gyakorlatilag a legalja van a kínálatnak, 50-60-ért már ki lehet fogni jó darabokat.

A használható állapot szintén jó kérdés. A legtöbb noti amit cipeltek mostanra azért kicsit ütött-kopott, és az akkumulátor sem friss benne, így keveset bír aksi időről.

Egy szó mint száz 30-50-nél a válasz az, hogy nagyon alap feladatokra, marha nagy mázlival valami használható, 50-60-ért már akadnak használható darabok, de például az aksi miatt ezek is inkább csak konnektorról lesznek jók.

2016. júl. 21. 18:11
 2/15 anonim ***** válasza:
Nem.Ez hülyeség amit anyukád pasija mond.
2016. júl. 21. 18:12
 3/15 A kérdező kommentje:
Kemény játékra kell.
2016. júl. 21. 18:13
 4/15 anonim ***** válasza:
ui: a használt noti legnagyobb baja, hogy a nagyfokú integráltság miatt a javítás nem rentábilis. Bármi tönkremegy benne, az szinte biztos, hogy azonnal GTK, egy 50 ezres notin egy alaplap csere simán lehet több mint 50 ezer, de egyéb alkatrészeknél sem nehéz a gép árának több mint a felét rákölteni 1-1 szerviz látogatásra.
2016. júl. 21. 18:13
 5/15 anonim ***** válasza:
kemény játékra a 150 ezres noti is gyenge :)
2016. júl. 21. 18:15
 6/15 A kérdező kommentje:
Ilyeneket mond, hogy én még 15 évesen semmit nem tudok a világról csak mondom a magamét el se hagyja mondani, amit akarok, mondom, hogy olvassa el amit itt írnak, de azt mondja nem, mert itt tudatlanok vannak.
2016. júl. 21. 18:15
 7/15 anonim ***** válasza:
még az 50-60 ezres kategória is inkább csak ilyen netezés, szövegszerkesztés, és társai dolgokra elég.
2016. júl. 21. 18:16
 8/15 anonim ***** válasza:

nézd, az én apám is olyan volt, hogy még a fizika könyvre is azt mondta, hogy hülyeség, nem értenek hozzá...

most mit vársz itt az emberektől. 15 évesen nem fogsz kapni gondolom 150 ezres notit, a 30-50 ezrestől meg nyugodtan lemondhatsz, ha nem wikipédia olvasás szintű dolgokat akarsz rajta csinálni, mert minden másra használhatatlan lesz.

2016. júl. 21. 18:21
 9/15 A kérdező kommentje:
Most nem arról volt szó, hogy én kapok bármit is, csak elkezdtünk erről beszélgetni ő meg mondja a magáét, amit ő mond az szent, aki mást mond az hazudik, vagy csak 15 éves és nem tudja miről beszél. Azt mondja használtan kell venni valami pécsi bizományiban vagy hol. De én nem hiszem, hogy "50 ezerért már kapsz olyat ami mindent tud, minden játék megy rajta.".
2016. júl. 21. 18:30
 10/15 anonim válasza:
Én 150 fontért vettem,és teljesen megvagyok elégedve vele.
2016. júl. 21. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!