Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 50 ezerért lehet kapni használ...

50 ezerért lehet kapni használható laptopot?

Figyelt kérdés
Én nem vagyok ilyen "hiszékeny", hanem anyám pasija vitatkozik velem, hogy lehet 30-50 ezerért is kapni laptopot. Ez igaz? És használható állapotban van?
2016. júl. 21. 18:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Akkor lezárhatjuk annyival, hogy nincs igaza, mert 50-ért nem érdemes venni, amiről ő beszél, hogy játékra arra meg főleg nem.
2016. júl. 21. 18:54
 12/15 anonim ***** válasza:
300 rongyér már visz mindent
2016. júl. 21. 19:16
 13/15 Szirty ***** válasza:

Szerintem ha 50 ezerért lehetne kapni olyat ami mindent visz, mindenre jó, akkor nem nagyon vennének mást.

De valamiért vesznek.

Másrészről igen, lehet 50-ért kapni használhatót. Ha üzemképes akkor használható.

Egy 15 éves laptop ma is el tudja látni azt a feladatot amit 15 évvel ezelőtt ellátott.

2016. júl. 21. 20:55
 14/15 anonim ***** válasza:

"Egy 15 éves laptop ma is el tudja látni azt a feladatot amit 15 évvel ezelőtt ellátott."

Ez mondjuk részigazság. Mert ha azt mondod, hogy 15 éves notin lehet weboldalakat nézni, akkor ez például nem igaz. Úgy már igen, hogy lehet 15 éves weboldalakt nézni, de ugye ilyet már nem nagyon találsz :)

(egy mai weboldal hatalmas egy régihez képest, orrba szájba JS, aktív tartalom, egy régi gép bele tud állni egy index címlaptól a földbe :))

2016. júl. 21. 20:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Ezek biztosan használhatók.

[link]

2016. júl. 22. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!