Kinek hogy sikerült a kresz vizsga 2017-ben? (csak azok írjanak választ, akik 2015 után vizsgáztak köszi! )
Visszatérve a programra. Igen, ismerem.
A vizsgaprogramot meg lehet venni CD-n is.
Na most mi ezt ingyen megkaptuk.
Aki vitt be pendrive-ot, rámásolták neki.
Időkorlát nélkül használhattuk.
Én már egy csomó embernek átküldtem erről az oldalról.
POntosan azt, amiért mások fizetnek.
R*hadt sokat gyakoroltam.
Nem tudom, neked hány órád van azért a pénzért, de a kérdések ugyanazok, annyiszor kell végigcsinálni, amíg nem lesz tuti a tudásod.
De lehet te ezt az időkorlát miatt nem tudod megcsinálni.
Ebben a programban meg lehetett jelölni a kérdéseket, amikkel később akarsz még foglalkozni.
Utána lehetett úgy lekérni egy tesztet, hogy csak a megjelölt kérdéseket dobja fel. Vagy úgy, hogy csak a korábban rontott kérdések legyenek.
Én szó szerint ugyanazokkal a kérdésekkel találkoztam vizsgán.
Nekem egyszerűek, de van, akinek így könnyebb, másnak meg amúgy.
A rajzok 99%-ban ugyanazok, csak az autó színe változik, vagy hogy személyautó helyett busz van ott, de ez nem befolyásolja pl az elsőbbségadást egy kereszteződésben.
A 36 óra nagyon sok, ennyit még lehet én sem gyakoroltam.
Kb negyed óra alatt toltam le egy tesztet a vége felé, de még ezt is úgy, hogy néha gondolkodóba estem.
Jól.
Nem a válaszokat kell megjegyezni, hanem megtanulni a kreszt.
Az e-titánon marhára nem ugyanazok a kérdések vannak, csak hasonló. Van benne kb. 500 kérdés, a valódi vizsgán meg 11000. Továbbra is a szabályt kell tudni és nem a képeket bemagolni, mert akkor buksz. Nagyon rafináltak a kérdések a vizsgán.
Jó az e-titán, mindent meg tudtam vele tanulni simán. Itt inkább azon múlik ki melyik ingerrel tud jobban tanulni, nekem az otthon tanulás mindig is jól ment. Az már más tészta, hogy hiába tanulod meg sokkal korábban, vizsgázni ritkán tudsz előbb a tantermiseknél...
Szia!
Én idén februárban vizsgáztam. Elsőre átmentem, 74 ponttal. :)
Én is megvettem az E-titán gyakorlóprogramot, azt hiszem, hogy a felét használtam fel, vagy olyan 8-9 órát max, a 12-ből. Nekem sokat segített az, hogy egy ilyen programon gyakorolhattam, ahol szokhattam, hogy milyen időre megcsinálni ezt.
Én először külön kategóriákra lebontva tanulgattam. Legjobban a 3 pontos, szituációs kérdéseket nyomattam, aztán a többi, végül pedig a rendes "próbavizsgát" csináltam csak.
Nekem nem volt vele konkrétan problémám, hála a Jóságosnak, hamar megfogta az agyam ezeket a dolgokat. Illetve a rendszerrel sem volt bajom. Nekem a mozgóképes szituációk jobban tetszenek, mert én úgy gondolom, hogy egy mozgóképről jobban el tudod dönteni, hogy akkor mégis itt mit akar, mintha csak egy rajzolt kép lenne..
Mikor beültem a vizsgaterembe, akkor olyan ideges voltam, mint a fene. Remegett a kezem rendesen...meg izzadt is. Kb. a 9-10. kérdés után teljesen lenyugodtam. Nagy volt ám a boldogság, mikor megláttam, hogy 74/74 pont. :)
Tippet csak annyit tudok adni, hogy gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni. Azt hallottam, hogy általában az E-titánosok nagyobb eséllyel átmennek, mivel van lehetőség gyakorolni az igazi kérdésekből. Mondjuk erre nem lehet annyit adni, mivel így sem 100% a vizsga.
Szerintem a lényeg tényleg az, hogy gyakorolj, amennyit csak az időd enged, aztán ledig tisztítsd ki a fejed a vizsga előtt, hogy csak a KRESZ szabályok maradjanak odabenn. Ne agyalj közben azon, hogy mondjuk a macska vajon mit csinál otthon:)
Sok sikert kívánok!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!