Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek egy 15 éves...

Mi a véleményetek egy 15 éves AUDI A3-as 1,6 os benzinesről?

Figyelt kérdés
Tanuló vezető vagyok és egy 1.6 os 8 szelepes A3-ast akarok venni,tettszik a belseje! Sokkal drágábbak az alkatrészek egy ilyen autóba mint pl. egy 1.6 os 4es golfba ? Mennyi a fogyasztása városon kívül főúton szépen közlekedve ? Köszönöm válaszotokat előre is !

2017. okt. 11. 11:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

gázas (GPL) kocsiknál azért nem olyan egyszerű, hogy felengeded a kuplungot,sokat rá kell gázolj !

Nem inkább LPG? Az én kocsim LPG-s, de gáz üzemben is ugyan úgy megy minden mint benzin üzemnél. Nem kell sokat "rágázolni" (bármit is jelentsen ebben az esetben ez a szó).

2017. okt. 11. 13:28
 12/21 Tomcatters ***** válasza:
LPG GPL ugyan az Nalunk LPG pl olaszoknal mar GPL nek van irva :D
2017. okt. 11. 14:25
 13/21 anonim ***** válasza:

Jó autók, de a rozsdára figyelj oda.

Műszakilag azonos a Golf 4-el.

Az 1.6 nem egy erőgép, én inkább az 1.8-as szívót venném belőle, vagy egy 90 lóerős Tdi-t. Arról ne álmodj, hogy olyan nyomatékos lesz alapjáraton, mint egy dízel.

2017. okt. 11. 18:57
 14/21 anonim ***** válasza:
Itt 17 évesek válaszolgatnak csak? Mert rengetegszer látom, hogy azt írják, minden autó indul kuplungfelengedéssel... én csak automatában vezettem eddig ilyet, az oktatóautón kívül, ami így indult. Az összes többi kocsi gázadással. 25N
2017. okt. 11. 20:05
 15/21 anonim ***** válasza:

7 éve a kis 1.2-es skodával simán felmentem a tanpálya emelkedőjére, csak a kuplungot használva. Bármivel el lehet indulni alapjáraton, más kérdés, hogy ez rohadtul nem praktikus a való életben.

Annál az autós iskolánál, ahol tanultam, a kuplunggal való elindulás elsajátítását megkövetelték mindenkitől, de szerintem ez máshol is szokás.

24/f

2017. okt. 11. 20:17
 16/21 Tomcatters ***** válasza:
Enyem is elindul siman kuplungfelengedessel, alapjaraton 31/F :D
2017. okt. 11. 20:55
 17/21 anonim ***** válasza:
"Bármivel el lehet indulni alapjáraton" hát hallod, nálunk végigpróbálgathatnád az összes autónkat, egyik sem indul el kuplungra. Kivéve az automata.
2017. okt. 11. 23:42
 18/21 anonim ***** válasza:

Mert az automatátok elindul kuplungra?

What?

2017. okt. 12. 00:39
 19/21 Tomcatters ***** válasza:
En meg nem lattam olyan autot (automatat) amibe van kuplung :D De oke :D
2017. okt. 12. 10:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Bocs azt tényleg féknek hivják.
2017. okt. 12. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!