Mi a véleményetek egy 15 éves AUDI A3-as 1,6 os benzinesről?
gázas (GPL) kocsiknál azért nem olyan egyszerű, hogy felengeded a kuplungot,sokat rá kell gázolj !
Nem inkább LPG? Az én kocsim LPG-s, de gáz üzemben is ugyan úgy megy minden mint benzin üzemnél. Nem kell sokat "rágázolni" (bármit is jelentsen ebben az esetben ez a szó).
Jó autók, de a rozsdára figyelj oda.
Műszakilag azonos a Golf 4-el.
Az 1.6 nem egy erőgép, én inkább az 1.8-as szívót venném belőle, vagy egy 90 lóerős Tdi-t. Arról ne álmodj, hogy olyan nyomatékos lesz alapjáraton, mint egy dízel.
7 éve a kis 1.2-es skodával simán felmentem a tanpálya emelkedőjére, csak a kuplungot használva. Bármivel el lehet indulni alapjáraton, más kérdés, hogy ez rohadtul nem praktikus a való életben.
Annál az autós iskolánál, ahol tanultam, a kuplunggal való elindulás elsajátítását megkövetelték mindenkitől, de szerintem ez máshol is szokás.
24/f
Mert az automatátok elindul kuplungra?
What?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!