Mi a véleményetek egy 15 éves AUDI A3-as 1,6 os benzinesről?
Figyelt kérdés
Tanuló vezető vagyok és egy 1.6 os 8 szelepes A3-ast akarok venni,tettszik a belseje! Sokkal drágábbak az alkatrészek egy ilyen autóba mint pl. egy 1.6 os 4es golfba ? Mennyi a fogyasztása városon kívül főúton szépen közlekedve ? Köszönöm válaszotokat előre is !2017. okt. 11. 11:14
2/21 anonim válasza:
Nekem személy szerint nem tetszik...
szeretem az öreg kocsikat, Audiban a 100 vagy a 80 szép, az igazi favorit az S1 Quattro, de az nagyon drága kategória :)
Golfok nekem egyáltalán nem tetszenek, 1-től a 4-ig vagy mennyi most a legújabb...
fogyasztása olyan 6-7 körül lehet kb.
3/21 A kérdező kommentje:
8 szelepeseknél igaz hogy mikor engeded fel a kuplungot indul a kocsi mint a diesel-nél ?
2017. okt. 11. 11:46
4/21 anonim válasza:
Korrekt autó nagy buktatók nélkül. Persze meg kell nézni rendesen megvétel előtt. Kezdetnek megteszi. Fogyasztás 7-9 liter között. Alkatrészárak nem vészesek (megfelelő forrásból nem drágább mint a 4-es Golfhoz, tekintve hogy majdnem ugyanaz a két autó)
5/21 D. Brasco válasza:
Minden auto indul ha felengeded a kuplungot.....
6/21 anonim válasza:
Első autónak perfekt.
Amit írtál hogy indul gázadás nélkül is, az szerintem az alapjárat hangolásától függ.
7/21 A kérdező kommentje:
D. Brasco , gázas (GPL) kocsiknál azért nem olyan egyszerű, hogy felengeded a kuplungot,sokat rá kell gázolj !
2017. okt. 11. 12:34
8/21 anonim válasza:
8 szelepes a méretezés és egyéb miatt kisebb fordulaton megkapja a max nyomatékot (nem 3700-5000 környékén valahol hanem 2000-es tartományban is már valahol).
9/21 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat :) megnézetem egy jó szakival a kocsit és ha minden rendben vele megveszem !
2017. okt. 11. 12:42
10/21 D. Brasco válasza:
Kérdező minden autóval úgy kellene indulni hogy gazt is adsz....ha nem igy csinálod mar regen rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!