Milyen ferdehátú vagy wagon autót érdemes választanom 1,2 millióig?
(Igazából nem tudom mi a megfelelője a sportwagonnak)
Lényeg az, hogy a mostani (Opel corsa c) nagyobb és bőven erősebb legyen. Dízel vagy benzin talán mindegy. Havi néhány alkalommal mennnék több 100 kilométeres útra, persze az is max 4-500. Azon kívűl városban használnám. Szükségem van arra, hogy bringát tudjam benne szállítani túrázásokhoz szóval dönthető ülés, ezért nem szeretnék sedant. Ereje az legyen, legalábbis az eddigi 75 lónál jól meg kell gondolnom meg vissza váltanom ha meg kell valakit előznöm. Legyen benne több erő.
Én a Golf 4-eseket néztem. A dízel nagyon bejön, csak nem tudom ezekhez a távokhoz meg éri e, viszont a másik 1.6 benzinest kicsit sokallom a fogyasztást és nem tudom mennyire megbízható.
Ár az olyan 1-1,2 millió forint körül.
Nem vennék dízelt erre a használatra.
A Golf IV kombi nekem nem tetszik, valszeg keveset ihatott a designer mikor megrajzolta. :)
Ismerősöm kb. ugyanígy használja a kocsit mint Te, és kb. ennyi kerete volt. T22 Avensis Kombit vett (2003-as), 2.0 benzinmotorral. Nem bánta meg. Erős motor, 8 liter körül fogyaszt, hatalmas csomagtér, fejedelmi kényelem. Vezérműláncos, gondozásmentes motor! 1 M alatt vette.
Egy bicikli tökéletesen befér egy Honda Jazzbe is, az tudod?
Na, az az autó az igazán gondozásmentes vétel! Szerencsére dízel nincs is belőle, így ez sem kérdés. (Neked nem is szabad dízelt venned)
Ahhoz, hogy néha a biciklid is beférjen, felesleges egy hajót venni, pláne főleg városi használatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!