Tudtok Baranya megyében és környékén olyan "autókereskedést" ahol 50ezer Ft körül, lezúzott, törött, öreg, stb. autókat lehet vásárolni?
Figyelt kérdés
Régi álmom egy öreg autó felújítása, működőképessé tétele.2017. okt. 9. 22:53
2/4 anonim válasza:
Nekem is, de lezúzott, törött kasztnit nem vennék alapnak. Indokolatlanul felhúzza a költségeidet. 50-100 között van rengeteg ép kasztnis vas is. Én E Kadettet szeretnék majd. :)
Hahu-n nézelődj. De töröttet nem javaslok.
3/4 A kérdező kommentje:
Micsoda véletlenek :D nekem is bejön az E Kadett.
2017. okt. 10. 22:57
4/4 anonim válasza:
:)
Én egy GSI kabrióra vágyom, de az se baj, ha csak GSI vagy ha csak kabrió. De az se lesz tragédia, ha egyik sem.
Volt régen a családban egy kombi, nagyon szerettem vezetni és amikor örök nyugalomra helyeztük a roncstelepen, megfogadtam, hogy egyszer felújítok vagy felújíttatok egy E Kadettet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!