Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hyundai Getz fogyasztás?

Hyundai Getz fogyasztás?

Figyelt kérdés
Múlt héten vettem egy Hyundai Getz típusú személygépkocsit 1,1-es motorral.2006-os évjáratú.Azt vettem észre hogy szerintem nagyon sokat fogyaszt.Szerény számításaim szerint olyan 10 litert kb.Mi lehet a baj? Lambdaszonda? Vigyem szerelő jött? Köszönöm.
2017. okt. 9. 19:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
De mi lehet a baj?
2017. okt. 12. 17:29
 12/13 anonim ***** válasza:

A baj az,hogy kevés a kredited.

Óriási tévhit,hogy a kis ccm-es autók olyan keveset ennének.

Kivétel persze a kis régi swift,ultravékony lemezből.

1.1-es trabi télen simán behörpinti akár a 12 lityót is a maga korszerű kis polo motorjával.

Úgyhogy nyugodj meg semmi baja a kocsidnak.

2017. okt. 12. 23:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem 2003-as van 2 hónapja nyári gumival (télivel picit többet fogyaszt hiába B-s üzemanyagra mind a 2 gumi) full tankkal 580km-et mentem vele, az üres és az első vonal között volt a mutató. Ennél kevesebb üzemanyag még nem volt benne mióta nálam az autó,így nem tudom megtippelni,hogy azzal mennyit menne még. De az hót ziher,hogy 20km-nél többet,de most annyival számolok. Szóval 600km egy tankkal szerintem marha jó különösen,hogy ez mind autópálya volt,mondjuk volt olyan szakasz ahol 50km-en megevett annyit mint 100km-en mert a 120-130 már nagyon nem esik neki jól,de azon a részen a forgalom megkívánta,hogy ne 90-el csattogjak. Azt is észre vettem,hogy jobban és picit tovább megy ha prémium üzemanyagot tankolok bele. Mondjuk ezt az erőgépet ilyen 30-es körzetbe használom, első és utolsó ilyen utam volt vele,mert neki is meg nekem is az a legjobb ha ilyen utakra ahol azért jó haladni továbbra is az erősebb és diesel autót veszem elő. Viszont hozom példának a másik autónkat ami kiírja az átlag fogyasztást is....amikor csak én használom 1-2 hónapig akkor 1 literrel kevesebb átlagot mutat mint amikor csak férjem vezeti, ennek egy marha egyszerű oka van...én is nyomom a gázt rendesen,de nem ész nélkül!! Meg testvéremet példaképp felhozva aki nem tudja miért zabál sokat az autója nem pörgetem fel feszt 4000-4500-as fordulatra,hideg motorral nem tépek 90-el,és elindulásnál (lámpa stb) nem akarok 0-ról 100-ra gyorsulni 2 másodperc alatt meg stb stb és máris kevesebbet fogyaszt.
2017. dec. 4. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!