Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » MERCEDES C200 VS BMW 320 első...

MERCEDES C200 VS BMW 320 első autónak?

Figyelt kérdés
Üdvözlet! 16 éves vagyok télen megyek jogsira és 2 éve vacilálok a fent említett két autó között! 7-800K-m lesz rá plusz az átírás!...első autónak melyik lenne a jobb szerintetek? 2000 körüli évjáratban gondolkozom! Köszönöm a nem bunkó válaszokat előre is :)
2017. okt. 9. 14:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Merciről nem tudok nyilatkozni, nem az én stílusom meg nem is volt.

BMW: e46 320i 7-800k-ért csak szopóroller van, legalább 1,2misit érdemes rászánni a fl előtti modellre. e36 320i-t talán találsz ebben az árban olyat ami jó is.

2017. okt. 9. 16:12
 12/15 D. Brasco ***** válasza:
Kedves kérdező ha te ennyire értesz hozzá,meg annyi ilyen auto van a családba akkor minek jöttél ide kérdezni.......foleg mivel lathatoan nem érdekel vagy nem akarod tudomásul vennei az amugy teljesen egybehangzo válaszokat......de akkor vegyél egy ilyen szuper paripat aztan tankoljad meg cseréld az olaját.....16 evesen meg le ne oszd már nekem a lapot,hogy alaptalan amit irok....
2017. okt. 9. 16:50
 13/15 anonim ***** válasza:
A kérdező által keresett éváratú 320i még egy jobb motor volt, 1.9-es. Mondjuk nem tudom, lehet -e annyi pénzért jót találni, de maga az elképzelés nem beteg.
2017. okt. 9. 19:19
 14/15 crudy ***** válasza:
Ket literes volt. 2000tol kezdtek el gyartani a 2.2est de nem is ez a gond. Tenyleg jo motor volt. Most is az. De ma, ha valaki nem foglalkozos autot akar hanem amibe csak bele kell ulni ebben a ketegoriaban az nem 800 ezer.
2017. okt. 9. 19:56
 15/15 anonim ***** válasza:

És még mondja valaki, hogy nincs alapja a friss jogsis kölyök, szakadt BMW, Audi, Merci szövegnek.

Amúgy meg ha 4 merci van a családban, akkor meg miért 700-800k-s bontószökevényeket akarsz venni? :P

2017. okt. 10. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!