Mercedes S320vsC220 első autónak?
Sziasztok...télen lesz meg a jogsim és persze nagyon sokat töröm a fejem azon hogy milyen autót vegyek...csak mercedes jöhet szóba és maximum 800K-m van rá és két tipus van ami tetszik
S320
C220 (kompressor ha lehet)
A szívem inkább a S320-as felé húz de azt mondják hogy első autónak túl nagy és erős míg a C220-as valamivel kissebb és gyengébb...melyik lenne a jobb választás?...vagy esetleg más első autót is írhattok (mercedes-t) köszönöm előre is a válaszokat :)
Szóval c220at kb 95-2017ig tehát máig gyártottak, gyártanak. Benzint is dízelt is. Na most s320as már 89ben is volt. És ma is van. Ugyan úgy dízel is meg benzin is. Ezen kívül a kettő egy teljesen más kategória. A c-calss egy kis sedan. Az s-class a zászlóshajó. Nem lehet a kettőt össze vetni. Ez nem kérdés. Melyik kell?
Tehát nem akard kicsit pontosítani az évjáratot?
Ha csak 800ezred van akkor fontos az is, hogy ebben benne van a z átíratás meg az első szerviz vagy nincs. Ha benne van akkor s320at biztos nem találsz. C-t talán de abból is egy régit, nem túl jót. Ha nincs benne akkor se találsz jó S-osztályt. C-t esetleg de még mindig régit és nem tökéleteset. Kezdő autónak és nem ajánlanék s320at mert nagyon erős. Meg kell tanulni az autót is vezetni és utána az erős autót is. De mindegy mert úgyse lesz ár pénzed. 800ból tudsz venni c-t de vagy régit vagy hatalmas szerencse kell hozzá, h ne szart vegyél.
"98-tol 2003-ig nezegettem tehat c osztalybol nem a regi kocka lampasra gondolok! "
Nem tudom te mit nezegettel mert a tepsi lampas w202-es merit 2000-ig gyartottak,a kerek lampas w203-at meg 2000-től!A w202 felejtős a w203-ból meg csak roncsok vannak 800-ert!
"mondjuk ott van a 97-2000 230CLK ami valamivel olcsobb kategoria de mar idejet mult szerintem..."
Meg egy igazi pudva eladhatatlan szar is még mellesleg,ami ugy tud rohadni mint semmi más!Raadasuk a vasrlasra alkalmas peldanyok az altalad emlitett osszed ketszeresenel kezdodnek!
Az slk-t hagyjuk is!Aki komolyan azt gondolja hogy nyóccázér majd ő vesz valami ilyesmi autot es az jo is lesz azzal igazabol nincs mirol.erdemben tarsalogni......pont mint a nyóccázeszres s osztalyrol!
Amugy eleve nem is ertem hogy kezdo jogsi mellé első autonak hogy jut eszébe valakinek ennyi baromság....főleg ennyi penzert......mert nyilvan nem swiftet kell venni mindenkinek csak mondjuk amit te előadsz az kb olyan szintű mintha első órának rolexet akarnal venni persze szarért-hugyért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!