Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az amerikai autók a normál...

Az amerikai autók a normál méretűek vagy az európaiak kicsik? Vagy fordítva? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, amiket az átlagemberek hajtanak.

Én többször jártam már az USA-ban, mindegyik alkalommal autót béreltem, így volt alkalmam kipróbálni különböző autókat.Lehet, hogy az anyaghasználat minősége még a középmárkában is olyan, mint egy Daciaban, de ennek ellenére kívülről jól néznek ki és sokkal jobb bennük "terpeszteni", mint egy Astrában vagy Golfban.

A legutóbbi típus konkréten Dodge Charger volt.

Az egész autó valahogyan olyan arányos volt.

Véleményem szerint ez ottani autóknak van normális mérete az átlag 5 méteres hosszal és az európaiak "zizik",hogy a kicsi és túlárazott autókat gyártanak.

Az USA-ban 5 millió forintnyi dollárért kapsz egy jól felszerelt Passatot, ami ráadásul nagyobb is, mint az európai verzió.

2017. okt. 7. 21:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ismertesd legyszives mi is pontosan a magyar regado
2017. okt. 9. 21:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Regisztrációs adó: az autó magyarországi első üzembe helyezésekor fizetendő adó. Akkor kell fizetni, amikor az autó (először) magyar forgalmit kap, vagyis új v. külföldről behozott használt autókra vonatkozik.

Mértéke változó, de pl. egy vadi új 1.4-es alsó-középkategóriás autóra (direkt olcsó példát kerestem) ha jól tudom 780e ft, vagyis az autó árának közel 20%-a!

[link]

Ilyen adó nincs az USA-ban (és egyébként ha jól tudom nincs átírási illeték sem, ill. ahol én éltem (TN) ott nem volt).

2017. okt. 10. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!