Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az alfa romeo van olyan nagy...

Az alfa romeo van olyan nagy név mint az audi merci volvo?

Figyelt kérdés
Presztízs tekintetébe egyenlő ezekkel vagy alattuk mozog?

2017. okt. 7. 20:47
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
34%
Öhm. Persze egy elvakult német autó rajongótól. Oké így van ahogy mondod. Világelsők a németek😂
2017. okt. 10. 15:43
 12/41 anonim ***** válasza:

Na látom logikus érvet nem tudsz felhozni, amúgy mellélőttél, Mazdám van, nem vagyok német fan, de ettől független bizonyítsd be az ellenkezőjét.

RR régóta a BMW tulajdona, és BMW alkatrészekből épül fel az egész, a karosszéria, a motor stb, minden onnan jön.

Jaguárról meg nézz csak meg teszteket, cikkeket, nem egy helyen leírják és említik, hogy minőségben, rég nem az ami régen volt, arról nem beszélve, hogy sok Jaguárban ott a Ford alkatrészek... akkor echte angol mi?

2017. okt. 10. 15:51
 13/41 anonim ***** válasza:
74%
Belehalnátok, ha beismernétek, hogy az Alfa Romeo és a Jaguar alulmarad a német triótól? És hogy a RR-t is a BMW tolja pénzzel és a megfelelő technikával?
2017. okt. 10. 21:33
 14/41 anonim ***** válasza:
38%
Ez már vicc komolyan🙂 A Ferrari california t is hulladék lesz, mert olasz😂 A mai alfákat nem kell összehasonlítani a régi spider-ekkel. Nekem is mazdám van ami sokat járt 6 ezres fordulatig és kutya baja. Viszont láttam fiatalabb német autót kartergázosan. Engem már ez itt meggyőzött! Innentől kezdve bárki bármit mond. Motor olajat meg sem csípi. Szóval miért kelljen nekem a német?? Mi a fenét ismerjék be? A tesóm Audi-t lecserélte Toyotára. Soha nem fog az Audi után vágyni. A főnököm új Audi a6-át Mazda 6-rá cserélte, mert az ódija hengerfejes lett. Valamit be kell ismernem?? Amúgy meg hiába a BMW pénzeli az rr-t, ha nem ők találták ki azt az autót és nem ők tervezik. A Jaguar sem tudom mivel szar. Az én autómban sincs tök vakaró, sem WC lehúzó, de mégis szeretem. Nem vennék se BMW-t, se Audit.
2017. okt. 10. 22:06
 15/41 anonim ***** válasza:

Lényeg nagyon nem ment át, nem arról van szó mi volt 50 éve, hanem mi van ma.

BMW 50 éve kezdett belejönni az autógyártásba, az Audi meg még sehol sem volt.

Kartegázos BMW... senki sem azt írta sosem hibásodik meg, hanem arról volt szó, hogy adott mennyiségből mennyi hibásodik meg, ha világszinten nézzük biztos több hiba fordul elő Audival meg BMW-vel mint pl AR-val, de azért az se minedgy, hogy egyikből szaladgál az utakon több millió autó a másikból meg pl 50.000, és ez a nem mindegy, hogy pl ha 1000 darabra nézzük abból mennyi lesz a meghibásodás.

Tudom xar beismerni, hogy valamelyik márka nem a csúcs a bolygón ha az ember azt kedveli, de ettől az még úgy van, én is szeretem a mostani autómat ami egy Mazda 6, de sosem merném azt állítani, hogy ez a legjobb létező márka, és hogy hibátlan autókat gyártanak.

2017. okt. 10. 23:09
 16/41 anonim ***** válasza:
51%

Az Alfa nem tesz le technikai újdonságot az asztalra?

Az egyik leginnovatívabb márka. 1997-ben mindenki még adagolós motorral járt mikor az alfa már common rail-t épített a 156-osokba. Azóta mindenki Common Railt gyárt.

Japánból is csak a prémium jó.

Egy Mazdáért soha nem fog senki több 10 milliót kifizetni , míg a 3 németért igen.

2017. okt. 10. 23:15
 17/41 anonim ***** válasza:
Főleg, hogy a Common Rail rendszer a Bosch-nak köszönhtő az AR csak az első volt aki alkalmazta...
2017. okt. 10. 23:34
 18/41 anonim ***** válasza:
25%
Tévedsz. A Bosch csak utána vette meg és Fiat egyik legrosszabb üzleti húzása volt, hogy eladta. Egyébként egy olasz mérnök szabadalmaztatta elsőnek és az volt a feltétele, hogy az Alfába jöjjön ki elsőnek.
2017. okt. 10. 23:45
 19/41 anonim ***** válasza:
25%
Sokan lenézik az olasz innovációt ahelyett, hogy inkább utánanéznének a dolgoknak...
2017. okt. 10. 23:47
 20/41 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd csak el... még a Bosch-hoz is úgy került, hogy már előtte megvoltak az alapok, az AR-hez meg utána..

2017. okt. 10. 23:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!