Az alfa romeo van olyan nagy név mint az audi merci volvo?
Na látom logikus érvet nem tudsz felhozni, amúgy mellélőttél, Mazdám van, nem vagyok német fan, de ettől független bizonyítsd be az ellenkezőjét.
RR régóta a BMW tulajdona, és BMW alkatrészekből épül fel az egész, a karosszéria, a motor stb, minden onnan jön.
Jaguárról meg nézz csak meg teszteket, cikkeket, nem egy helyen leírják és említik, hogy minőségben, rég nem az ami régen volt, arról nem beszélve, hogy sok Jaguárban ott a Ford alkatrészek... akkor echte angol mi?
Lényeg nagyon nem ment át, nem arról van szó mi volt 50 éve, hanem mi van ma.
BMW 50 éve kezdett belejönni az autógyártásba, az Audi meg még sehol sem volt.
Kartegázos BMW... senki sem azt írta sosem hibásodik meg, hanem arról volt szó, hogy adott mennyiségből mennyi hibásodik meg, ha világszinten nézzük biztos több hiba fordul elő Audival meg BMW-vel mint pl AR-val, de azért az se minedgy, hogy egyikből szaladgál az utakon több millió autó a másikból meg pl 50.000, és ez a nem mindegy, hogy pl ha 1000 darabra nézzük abból mennyi lesz a meghibásodás.
Tudom xar beismerni, hogy valamelyik márka nem a csúcs a bolygón ha az ember azt kedveli, de ettől az még úgy van, én is szeretem a mostani autómat ami egy Mazda 6, de sosem merném azt állítani, hogy ez a legjobb létező márka, és hogy hibátlan autókat gyártanak.
Az Alfa nem tesz le technikai újdonságot az asztalra?
Az egyik leginnovatívabb márka. 1997-ben mindenki még adagolós motorral járt mikor az alfa már common rail-t épített a 156-osokba. Azóta mindenki Common Railt gyárt.
Japánból is csak a prémium jó.
Egy Mazdáért soha nem fog senki több 10 milliót kifizetni , míg a 3 németért igen.
Olvasd csak el... még a Bosch-hoz is úgy került, hogy már előtte megvoltak az alapok, az AR-hez meg utána..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!