Motorozáshoz cipő?
Figyelt kérdés
Nemsokára lesz egy Derbi Senda 50-em.
Egy keményebb Nike cipő jó lesz motorozáshoz? Egyébként csak városba mászkálok majd vele. Vagy valami más ötlet?
19/L
2017. okt. 7. 18:37
11/15 anonim válasza:
Én is azt gondoltam, hogy elég valami erősebb cipő, ilyen decathlonos magas szárú túracipőben robogóztam. 50-es robogóval estem kb. 30-40-el, csak egy pillantra szorult be a lábam a robogó alá, szétszakította a jobb lábamon a cipőt. Cipőfűző, cipőnyelv szétszakadt, plusz a talpa néhol levált. Olcsón megúsztam! Tényleg bármiben lehet motorozni, de a jó felszerelés olcsóbb, mint a kórház vagy a kihagyott munkanapok a felépülés miatt stb. Lehet venni egyébként utcai cipőnek álcázott motoros cipőt. Ahogy nézem a mai utcai cipők elszállt árait, simán megéri rá beruházni.
12/15 anonim válasza:
Végre egy értelmes ember 😀. Szerencséd volt.A cipő, térd és könyökvédő, kesztyű csak a minimum amit magadért megtehetsz.Bármekkora is a motor. Ha megállsz és meleged van ezeket mind leveheted, be a dobozba v hátizsákba, oszt" jó napot.
13/15 anonim válasza:
És természtesen zárt sisak.Nem támadja meg 10ezer muslica a szemed, szád, orrod, nem esik be az eső és ha véletlenül beüt a gebasz akkor nem az arcodon csúszol. Ha meleged van felhajtod a plexit.
14/15 anonim válasza:
Ti pedig csak továbbra is a biztonságra tudtok asszociálni, márpedig egy 50-es motort senki nem fog bakkancsban vagy csizmában vezetni. Ez olyan, mint például autót is lehet öv nélkül vezetni. És vezetnek is sokat. Motornál ráadásul sokkal kisebb a kockázat, ha sportcipőben motorozol, mintha autóval mennél be nem kapcsolt övvel.
15/15 anonim válasza:
Te pedig továbbra is csak a hülyeséged bizonyítod. Képtelen vagy felfogni,h motoron kizárólag a ruházatod véd,semmi más?? A közlekedés legvédtelenebb résztvevője a motoros a gyalogos és a kerékpáros után! A példád is ritka nagy baromság. 1. Nem lehet öv nélkül autózni csak az első rendőrig. 2. Van körülötted egy masszív fémdoboz amiben nem a seggeden csúszol ha valami van. De szerinted a kettő ugyanaz. - Persze, h a biztonságról beszélünk, mi fontosabb van az életed és a testiépségednél?? Természetesen lehet motorozni mezitláb, egyszál alsógatyában is, de aki ezt teszi az hülye és felelőtlen. Nézz szét néhány motoros oldalon,h mennyi és milyen sérüléseket szereznek azok akiken van ruha, meg akiken nincs.Városi forgalomban amit az 50ccm is tud! Szóval ne oszd az észt ha neked sincs.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!