Jo lesz az is :) aztan majd ha lesz pénzed ruhazz be egy mocis cipore.
(Telorol irtam, bocsesz)
20/L
2017. okt. 7. 19:08
2/15 anonim válasza:
Én pl Adidas Neo-ban is nagyon jól tudok váltani nagy sportmotoron, és a cipő sem megy tönkre tőle.
2017. okt. 7. 20:17
3/15 anonim válasza:
Szerencsétlenek, nem az a cipő lényege, h hogy tudsz váltani benne,hanem h egy esésnél mennyire védi a lábad!! Elárulom, a sportcipő semennyire! Csak képzeld el, h az esések egy részénél csúszol az aszfalton, a másik részénél a motor alá kerül a lábad. Mi marad a sportcipődből és a lábadból ha véletlenül így jársz??!! Vagy ha elütnek?
Előbb legyél okos, ne akkor mikor már késő!! Nézz videókat ha nem hiszed! Létezik motoros cipő is ha nem akarsz csizmát. Nem olcsók,de a mankónál, tolókocsinál, műlábnál sokkal jobbak!
2017. okt. 8. 10:54
4/15 anonim válasza:
Mi a különbség abban, h a városban esel v. ütnek el esetleg, v. a városon kívül?? A sportcipő sehol nem véd!
2017. okt. 8. 11:00
5/15 anonim válasza:
Nyilván jobb a csizma, de a kérdés az volt, hogy utcai cipőkben lehet e váltani? Tudom, ti kemények vagytok, és városban 40 fokban is dolgozni, meg mindenhova protektoros bőrkabátban és csizmában jártok.
2017. okt. 8. 20:51
6/15 anonim válasza:
Hol látsz váltós kérdést??? A biztonságod és a testi épséged nem hőmérséklet kérdése. Megnéznélek pár méter csúszás után...... Szánalmas.....
2017. okt. 9. 11:08
7/15 anonim válasza:
Az 5-ösnek! Váltós kérdés?? Még csak a váltó szó sem szerepel a kérdésben! Amúgy váltani, motorozni a strandpapucstól a gumicsizmáig mindenben lehet, csak nem tanácsos... Látszik,h vagy sose motoroztál, v koca motoros vagy. Bőrkabát,csizma, 40°..... Motoros cipőről, curdura dzsekiről, protektoringről még nem hallottál?
2017. okt. 9. 11:20
8/15 anonim válasza:
Szintén az 5-ösnek! Kemények vagyunk?? Hidd el az aszfalt meg az aprókavics keményebb! Egyetértek, szánalmas kocamotoros 😀😀
2017. okt. 9. 11:25
9/15 anonim válasza:
Aham, szóval a kérdést el sem olvassátok, csak engem szivattok. Ott írja, hogy Derbi Sendáról van szó, ami váltós motor, ha nem tudnátok. 50-es ráadásul. 50 kemény köbcenti. De ti egyből protektoros csizmát adnátok szegény csajra. És az ember próbál optimista lenni, arra gondolt a kérdező is szerintem, hogy tud e majd sportcipőben váltani, erre válaszoltam én. Nem mindenki arra gondol először, hogy 100-al le fog esni a motorról kanyarban.
2017. okt. 9. 12:46
10/15 anonim válasza:
Te nem olvasod el a kérdést. Csak te asszociálsz váltásra.Azt kérdezte lehet-e motorozni s.cipőben. Olvasd el még párszor.Szegény akkor lesz a csaj ha majd nem lesz bokája v lábfeje. Eséshez, sérüléshez nem kell 100km/h v 1000ccm. Elég 20-30-40 km/h is, meg egy kis por, olajfolt, víz, nedves falevél, egy kutya, macska, darázs, bogár a nyakba, egy autós aki nem vesz észre, stb,stb.. Hiába totyogsz a te csak 30-cal ha egy köcsög autós lenyom 50-nel v többel! Ne légyél már ennyire hülye. Nyomj rá a seggedre jó erősen egy kis csiszolópapírt aztán húzd végig rajta. Szorozd meg annyival az érzést ami akár csontig legyalulja a bőrödet, na az lesz az aszfalt meg az aprókavics.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!