Milyen szerszám márkát ajánlotok? YATO? EXTOL?
Nekem egy yato dugokulcs keszletem van es eddig iszonyuan bevalt. A bitek hajlamosak rozsdasodni de neha lekenem ro55el es le van tudva. Egyik masik torx kicsit elcsavarodott de szinte biztos vagyok benne h a tesom autoszerelo es szerszamhasznalati tudasaban van a hiba mert nalam nem serult egyik se.
Az extol inkabb egy alacsonyabb kategoria. Egy ket szerszam volt mar a kezemben es valojaban nem volt vele bajom. Kiveve egyet, egy lapos csavarhuzo feje eltorott egy csavarban. Mas rosszat vegulis nem tudok.
Én csillag-villásból Extol-t vettem. Eddig nem volt vele gond. Ha összefonsz két kulcsot, azt is bírja. Csővel még nem próbáltam.
Dugókulcsból King Tony-t használok. Ez is jó, remélem sokáig az is marad.
Ha nem napi használatra kell, akkor felesleges Gedore-t, vagy Beta-t venni.
Csavarhúzóból jó az olcsó is, úgy is szétveri az ember, vagy elgörbíti.
Vízpumpa fogóból kizárólag Knipexet ajánlok. Drága, de sokkal jobb, mint az összes többi.
Légkulcsból Chicago Pneumatics, Würth, Beta.
Légkulcsból szintén nem érdemes gagyit venni, mert amit kézzel nem bírsz leszedni, azt a gagyi lékulcs se szedi le.
Heti rendszerességű használathoz, strapabíró kritérium mellett, lehet hogy nem ártana már valami komolyabb ipari szerszámokat venni. Igaz azoknak áruk is van.
Yato, Extol szerszámaim vannak nekem is. Évente egy-két szerelgetéshez megteszik.
Nekem még Jonnesway szerszámaim vannak. Van ahol professzionálisnak írják őket, de árban inkább olcsóbb kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!