Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kocsiba szeretnék venni egy...

Kocsiba szeretnék venni egy szerszámkészletet, milyet ajánlotok?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 18. 10:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%

Milyen kocsi? Minek bele szerszám???

Mert nem mindegy. Ha pl Nivád van, akkor elég nagy készlet kell, ha Swifted, akkor elég a kerékanyakulcs...

2016. ápr. 18. 10:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha itt kérdezősködsz, akkor úgy sem tudnád megszerelni, tehát teljesen felesleges!

Neked bőven elég egy kerékkulcs és egy emelő.

2016. ápr. 18. 10:18
 3/12 veterán vas ***** válasza:
81%

Ha azt mondod a kocsiba kell, akkor bizonyára, az útközben jelentkező apróbb hibák elhárításra érted.

Nem rossz gondolat, de milyen érdemi javításokat tudnál elvégezni a nyílt országúton hagyományos kéziszerszámokkal?

Anno a Trabanthoz, vagy a Ladához elég volt a 10,13,19,-es kulcs és egy csavarhúzó.

Viszont arra kíváncsi lennék, hogy pl. egy Renault Fluence vagy egy Nissan Juke esetében mit szerelnél és hogyan?

Nem kérdőjelezem meg a szakmai tudásodat, de ezeken az autókon már nem tudsz a karburátorban úszószintet állítani, vagy a gyújtáselosztót tekergetni..... ;)

2016. ápr. 18. 10:28
 4/12 anonim ***** válasza:
Kerékkulcs, gyertyakulcs, csavarhúzó, fogó. Ezeket ha bedobod alap dolgokhoz elég, de így típus nélkül sokkal többet nem lehet mondani, hogy mi kellhet.
2016. ápr. 18. 10:38
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Minek? Hogy kölcsön tudd adni ha valakinek kell? Na most tényleg, mennyit kell(ene) szerelned út közben? Kereket meg izzót tudjál cserélni út közben ha kell, más szerszám igazából felesleges.
2016. ápr. 18. 11:50
 6/12 A kérdező kommentje:
Nyilván nem egy modern géphez akarok szerszámkészletet a csomagtartóba... Ha ennyire érdekel egy opel mantába kell és autószerelő vagyok... A kérdés úgy szólt, milyen szerszámkészletet ajánlotok... Nyilván márkára gondoltam, nem arra, hogy mit... Merészeltem feltételezni, hogy olyanok válaszolnak, akiknek van fogalmuk róla, mihez kellhet egy autóba szerszámkészlet. És de bármit meg tudok csinálni az út szélén amihez nem kell felemelnem a kocsit, csak unom, hogy ott zörög a csomagtartóban 10 kg vas...
2016. ápr. 18. 11:58
 7/12 Mirk ***** válasza:
26%
Még mindig nem azt kérdezi, hogy milyen szerszámokat vigyen, hanem, hogy milyen márkájú szerszámot.
2016. ápr. 18. 13:22
 8/12 Beviz Elek ***** válasza:
Nekem van egy Halfords készletem, nagyon jól felszerelt, emellé csak 1-2 fogó és csavarhúzó kell.
2016. ápr. 18. 14:01
 9/12 anonim ***** válasza:
74%

Vajon miért lett törölve a kérdésem?

Talán érzékenyen érintett? :(

2016. ápr. 18. 16:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Az én válaszom is törölve lett, ahol írtam, hogy ha autószerelő, akkor hogyhogy nem tudja, milyen márka a jó?
2016. ápr. 19. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!