Szerintetek kik az agresszívabb autóvezetők? Nők vagy férfiak?
Inkább esetekre bontanám. Olyan hölggyel én még nem találkoztam aki pl tolt volna le az autópályán, szerintem az agresszió sem jelemző a szebbik nem képviselőire.
Ellenben, apróbb, városi forgalmas szituációkra inkább jellemzi a rosszindulat a hölgyeket mint a férfiakat. Az előzékenység is ritkábban fordul elő szerintem. Ez lehet abból fakadhat, hogy egy normális életet élő nő általában sok előzékkenységet kap ( ami teljesen természetes szerintem ), de a közlekedében neki is előzékenynek kellene lennie bizonyos forgalmi szituációkban ( mivel a közlekedés nemtől független ).
mások ekézése helyett én úgy vezetek, hogy csak arra figyelek, amit el akarok érni...hogy ki vezeti a kis-nagy, vagy óriási autót, az marhára nem érdekel..beenged, vagy nem..még sosem maradtam ott.. pár másodpercet kell várnom, akár a Hungárián, akár a Lánchíd előtt, vagy az autópályán..
a parkolóhelyek már más tészta..ott meg igencsak az intellektus dönt, nem a kocsi mérete, a vezető neme...
nincs agresszív nő, sem férfi..csak aznap épp nem dugott..
Először is nagyon fontos leszögezni, hogy sokkal a sofőrök legalább 70%-a még mindig férfi, ahogy én látom, szóval nagyobb az esély bunkó vagy béna férfit látni, mint nőt a volánnál.
De: a nők valahogy olyan semlegesek. A nők általában nem vezetnek olyan vadállat módon, nem előznek kanyarban, stb. Viszont ha te előzöl egy nőt, és necces a szitu, akkor ő nem fog lehúzódni vagy fékezni, hogy ne ütközz frontálisan a másikkal, ellenben egy száguldozó férfi sofőr ezt megteszi szerintem. Vagy kereszteződéseknél a hölgyek valahogy nem szoktak integetni, lámpázni, hogy menj el, ők sosem engednek el, ha nem muszáj. Míg nagydarab kopasz férfiak beszoktak engedni néha.
Most lehet úgy tűnik, hogy a nők ellen beszélek, pedig nem, az én feleségem is nagyon jól vezet, gyorsan is tud menni, de bizony a városban ő sem enged el senkit. De agresszívnak sem mondható.
32F
nehéz meghatározni.. a nők csak a jogaikat akarják, tudod előre engedd takarodj előle etc.. Ha beengedhetne se fog, mert neki jogai vannak elsőbbséget élveznek.
A férdiak.. van hogy tahók van hogy dudálnak, de alapvetően itt eléggé vegyes a kép, van bunkó és figyelmes is.
Azok, akiknek túl nagy az önbizalma!
Férfiak, nők vegyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!