Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autókhoz értők! Melyik a jobb...

Autókhoz értők! Melyik a jobb minőségű a kettő közül?

Figyelt kérdés

Opel Corsa C

Ford Fiesta MK6

Ez a kettő a kiszemelt. A cél, hogy minél kevesebbet romoljon el.

2017. okt. 4. 15:31
1 2
 1/13 anonim válasza:
Hát nekünk C Corsank van semmi baja nem volt még csak a kötelezőket kellett megcsinálni ! Csak ajánlani tudom ! Fiestat annyira nem ismerem tény szebb "divatosabb" és belülről is sokkal jobb , de viszont ki tudja mi baja lesz ...
2017. okt. 4. 15:38
 2/13 anonim ***** válasza:
40%

Semmi baja nem lesz a Fiestának sem! Én inkább Fiesta párti vagyok, ott kevesebb a típushiba a motoroknál. Nálam egy 2007-es Fiesta van, a beltere újszerű, ennyit tudok.

A dízelt egyikből sem javaslom, szerintem felesleges.

2017. okt. 4. 15:56
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jöhetnek még! :) Leszögezném, hogy csak benzinesről lehet szó. :) A dízelt elvetjük.
2017. okt. 4. 16:00
 4/13 anonim ***** válasza:
Nagyon nem nyúlhatsz mellé egyikkel sem. Esetleg nézd meg a Puntot és a Cliot is.
2017. okt. 4. 17:33
 5/13 A kérdező kommentje:

Clio-m volt. Be is álltam a "soha többet franciát" sorba.

Ezek után sajnos már elhiszem amit ez a közeg mond. Mégpedig, hogy olaszt sem szabad venni. Emiatt van, hogy a kérdéses 2 típusra esett a választás. Csak el kell dönteni, hogy melyiket. Nem számít mennyit eszik, nem számít az alkatrész ár. Csak az számít, hogy megbízható legyen és talán védjen meg. (Fiatal pár vagyunk nyugdíjas közlekedési morállal. Nem nyomjuk neki. Ahol 70 a max, ott 70-el megyünk. Nem azt várom, hogy 160-nál védjen meg egy kisautó.)

2017. okt. 4. 17:36
 6/13 anonim ***** válasza:
Akkor az én 3 ajtós Fiestámat kell megvennetek:) Azzal ha akarnátok sem tudnátok 160-nal menni!
2017. okt. 4. 21:16
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem 2 fiestám van. 95lovas dízel meg egy 80 lovas benzines.

Ez 80 le szerintem tök jó ehhez a kocsihoz. Mivel parkolás nem probélma vele és kellemesen viszi a kocsit. Amúgy megbízhatóságuk pedig nagyon jó.

Szervízbe az ESS MOTOR-hoz viszem őket Gödre.

2017. okt. 4. 21:18
 8/13 anonim ***** válasza:

A Corsa C kb 2 évvel idősebb konstrukció.

Nekünk van Corsa C a családban. Jó kis kocsi.

nekem 40 km alatt irgalmatlanul fáj benne a derekam, minden más tekintetben tökéletes autó

2017. okt. 5. 07:42
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Csak szólok, hogy a Corsa az, mint a Punto, csak más rajta a jel. Még motorok is egyeznek. Hogy lehet valaki ennyire beszűkült?
2017. okt. 5. 11:04
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem a motortól fél az ember, hanem például az olaszos elektronikáról és a minőségtelen futóműről. Csak szólok, hogy nem egy motorból áll egy autó. Hogy lehet valaki ennyire beszűkült?
2017. okt. 5. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!