Autókhoz értők! Melyik a jobb minőségű a kettő közül?
Opel Corsa C
Ford Fiesta MK6
Ez a kettő a kiszemelt. A cél, hogy minél kevesebbet romoljon el.
Semmi baja nem lesz a Fiestának sem! Én inkább Fiesta párti vagyok, ott kevesebb a típushiba a motoroknál. Nálam egy 2007-es Fiesta van, a beltere újszerű, ennyit tudok.
A dízelt egyikből sem javaslom, szerintem felesleges.
Clio-m volt. Be is álltam a "soha többet franciát" sorba.
Ezek után sajnos már elhiszem amit ez a közeg mond. Mégpedig, hogy olaszt sem szabad venni. Emiatt van, hogy a kérdéses 2 típusra esett a választás. Csak el kell dönteni, hogy melyiket. Nem számít mennyit eszik, nem számít az alkatrész ár. Csak az számít, hogy megbízható legyen és talán védjen meg. (Fiatal pár vagyunk nyugdíjas közlekedési morállal. Nem nyomjuk neki. Ahol 70 a max, ott 70-el megyünk. Nem azt várom, hogy 160-nál védjen meg egy kisautó.)
Nekem 2 fiestám van. 95lovas dízel meg egy 80 lovas benzines.
Ez 80 le szerintem tök jó ehhez a kocsihoz. Mivel parkolás nem probélma vele és kellemesen viszi a kocsit. Amúgy megbízhatóságuk pedig nagyon jó.
Szervízbe az ESS MOTOR-hoz viszem őket Gödre.
A Corsa C kb 2 évvel idősebb konstrukció.
Nekünk van Corsa C a családban. Jó kis kocsi.
nekem 40 km alatt irgalmatlanul fáj benne a derekam, minden más tekintetben tökéletes autó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!