Az Alfa Romeo Giulia megbukott?
Figyelt kérdés
Mielőtt még valaki letámadna, ez nem a márkát becsmérlő kérdés akar lenni. Alapvetően semlegesen állok a márkához, viszont a Giulia tetszik kifejezetten.
Szívesen megnézném élőben is, de még nem volt rá lehetőség.
Ellenben már 2015 óta kapható, de ezidáig még egyetlen darabot sem láttam, pedig rengeteget autózom, és sokat járok BP-en és Münchenben is.
Most tényleg ennyire nincs belőlük az utakon, vagy én nem járok eléggé nyitott szemmel. ( Akkor adhatom le a jogsimat is. :D )
Valaki látott már forgalomban belőle?
2017. okt. 3. 14:47
11/11 Tamás QV válasza:
Tolnában és Baranyában pl nincs alfa kereskedés jelenleg.Így nehéz sok alfát eladni.Én szerencsés helyzetben vagyok mert sikerült egy QV-t megszereznem.Sok autóm volt már de ez életem eddigi legjobb autója.Prémium minőség egyébként kívül-belül.Hozza a gyári adatokat is.Nekem az egyedisége volt az ami megfogott.Persze ízlésekről kár vitázni és elfogadom azt is ha valakinek más típus jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!