Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Futárkodáshoz szeretnék...

Csambaii kérdése:

Futárkodáshoz szeretnék robogót venni, de laikus vagyok a kérdésben hogy milyet. Ami biztos hogy 50cc de hogy milyen márka amelyik igazán megbízható? (100. 000ft-ig)

Figyelt kérdés

2017. okt. 3. 00:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Kicsit szűk a 100ezer, de Kymco Agility 50 4T az kiváló erre a célra.
2017. okt. 3. 10:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Akkor vegyél 4T-t ha 20 mp alatt akarsz felgyorsulni vele valami normális menettempóra.

Yamaha, Suzuki, Honda, ezek a legmegbízhatóbbak szerintem.

Yamiból Mint (az jó régi, de olcsó), Jog, Suziból Katana, Hondából Dio.

Aprilia, Keeway, Kymco se rossz (de 4T-t biztos, hogy nem vennék).

2017. okt. 3. 14:14
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget!
2017. okt. 4. 02:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha csak nem Budapesten a Váci útra meg a Hungáriára keresel robogót szerintem a 4T vedd. Napi 100 kilóméterrel számolva havi ~7800-at spórolsz a benzinen és akkor még húztad is neki rendesen.

Az Agility jó tipp volt People sem rossz. 120 körül tudsz is olyat venni ami nem lelakott.

2017. okt. 4. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Bocs, a másodikra reagálva:

Keeway meg társai kínai robogót nem vennék. Futárkodásra Apriliát sem. Suzuki robogó motorok nem a legmegbízhatóbbak.

Olyat keress ami olcsó, keveset eszik, olcsó az alkatrész és könnyű szerelni (tehát Kymco 4T).

2017. okt. 4. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:
#1 vagyok. Nem véletlen ajánlottam a Kymcot, a futárok nagy része is ezzel megy. Nekem is volt két Kymcom, az elsőbe közel 40.000km-t belenyomtam, hiba nélkül. Sőt többször előfordult, hogy egy futár megállt mellettem szintén Kymcoval, hogy mennyiért adnám el neki :) Nekem 1,9 litert evett az Agility. Nos nem mindegy, hogy 3-4literből futárkodsz, vagy 2literből. És odafigyelve a motorra 100ezer felett elmennek ezek. Én a helyedben kölcsönkérnék rokontól és újonnan vennék egyet, mert ha melóra kell, akkor szerintem abszolút a legjobb ha újat veszel. Neked üzembiztos darab kell, ami sosem hagy cserben.
2017. okt. 4. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!