Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Közlekedés motorral, csak...

Közlekedés motorral, csak budapesten, csak napközben, veszélyes lenne? N23

Figyelt kérdés

Az autót anyagiak miatt nem engedhetem meg magamnak.

Motort szeretnék, jogsival, de mindenkitől megkapom, hogy az milyen veszélyes, fiatal nőnek főleg. Szigorúan csak napközben használnám és budapesten belül.

N23

2017. szept. 30. 12:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Budapest nem épp veszélytelen hely közlekedési szempontból.
2017. szept. 30. 12:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen, veszélyes.

Pesten különösen sok a hülye. És motorral egy koccanás is életveszélyes lehet.

2017. szept. 30. 14:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy veszélyes. De sok nőt is látok, neked kell felmérni, hogy mennyire tudsz biztonságosan közlekedni. Szerintem nyugodtan vágj bele, maximum abbahagyod, ha nem érzed jól magad benne.
2017. szept. 30. 16:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Relatív. Ha hamar felismered a közlekedési helyzeteket s óvatos vagy, akkor nem. Nyilván ha balesetet szenvedsz kellemetlenebb mint autóban. De van normális védőfelszerelés viszont arra költeni kell.
2017. szept. 30. 20:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja s hogy nő vagy semmi köze sincs a kérdéshez.
2017. szept. 30. 20:01
 6/8 anonim ***** válasza:
És ha még életedbe nem motoroztál akkor ne a nagy "A" kategóriával kezd.
2017. okt. 2. 12:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát ha ilyen kérdést írtál ki, akkor egyeltalán ne gondolkozz motorban. Max 50ccm- robogóban!

A motor sokkal veszélyesebb mint a kocsi.

Nekem van B-s és A2-es jogsim is.

A motorozás nem játék! Sztem amig nem tudod magadtól eldönteni , h motorozni akarsz (mindegy hogy hol és este v reggel), addig inkább járj tömegközlekedéssel. Bpn jók a lehetőségek. :)

21/L

2017. okt. 7. 18:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja még vmi, a motor is b4szott drága, nem csak a kocsi. És kocsiból is tudsz olcsóbbat venni. Szóval csak jobban körül kene nezni ;)
2017. okt. 7. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!