Melyik az az autómárka, ami valóban igényes, minőségi és nem a sukárcsávók veszik, meg aki villogni akar vele?
Figyelt kérdés
2017. szept. 29. 15:16
1/8 anonim válasza:
Árkategória nem ártana, hogy mégis mire gondolsz. De úgy általánosságban a Volvot mondanám.
2/8 A kérdező kommentje:
7-10 millió környéke
2017. szept. 29. 16:12
4/8 anonim válasza:
Audi például. Nagyon igényes, minőségi, ergonómiában a legjobb, stb. Most hogy ki miért veszi, az teljesen egyéni dolog.
5/8 anonim válasza:
Alfa Giulia, remek !!! A Volvok is ilyenek, sajnos itthon az Audi, BMW, Mercedes vonal nagy része olyan tulajdonosoknál van, amit kerülnél. Esetleg a Jaguárt még megemlítem, mert az újabbak talán már jók is.
6/8 anonim válasza:
Volvo alapból jó választás, esetleg ott a Lexus is, bár ott azért óvatosan kell ennyiből válogatni.
7/8 anonim válasza:
Volvoban nem túl nagy választék van ebben az árkategóriában, viszont a leírtaknak megfelel. Ebben az árkategóriában szerintem még a Toyota C-HR is helytáll. Mazda szintén, bár az is hasonló mint a Volvo.
Gondolom a fenti leírás a három németre vonatkozik, de pl az A3 Limousine sem rossz autó vagy akár a C-osztály. Személy szerint BMW-t nem vennék soha de a belső ott is igényes.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
(Toyotát nem szeretnék újra venni, abban csalódtam)
2017. szept. 29. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!