Valaki csinált már garázs féleséget autónak?
Néztem rendes ponyva garázst, de 120ezer eleg sok lenne érte szerintem.. Szeretnék csinálni, csak nem tudom, hogy álljak hozzá. A lényeg az lenne, ne ázzon az autó, nyáron meg ne égesse szét a nap.
Ki hogy álna hozzá? Milyen eszközöket pl ponyvát érdemes venni (és honnan), és mennyiből jönne ki mindenestül "házilag"?
Néztem sima autóponyvát, 8-15ezerből ki is jönne, de csak rossz tapasztalatokat írnak róla (bepárásodik, ezáltal többet árt mint használ, hamar rohaszt....)
Előre is köszönöm a segítséget. Aki csinált már ilyet, megköszönném, ha csatolna 1-2képet a végeredményről.
Ha fillérekből kell akkor palántázó sátort tartó műanyag csövekből kell csinálni boltívet, arra meg olyan kék ponyvát rögzíteni amit a mezőgazdasági boltokban kapni.
Megvan 20-30 ezerből, viszont 2 évnél többet nem bír ki, tehát egy rendesen megépített garázzsal akkor is jobban jársz.
Vagy maradsz a műanyag csöves boltívnél, de valami tartósabb ponyvát ráteríteni és nem lesz eleje, hátulja ugyanúgy. Az már tartósabb, nem süti, nem ázik, nem párásodik, nem rohad. A hideg ellen persze nem véd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!