Hogyan kell egy 1 évig használaton kívüli autót tárolni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
1 évre félre kell tennem szeretett c mercimet.
Mikre kell odafigyelni, ha 1 évig áll az autó a garázsban?
Arra gondoltam hogy felbakolom, más szükséges?
2017. szept. 2. 13:13
1/4 veterán vas válasza:
Szerintem a teleszkópok nem arra vannak kitalálva, hogy hosszú hónapokon keresztül -széthúzott állapotban- lógva tartsák a futóművek teljes súlyát.
2/4 anonim válasza:
Szerintem havonta be kéne indítani vagy valami ilyesmi
3/4 anonim válasza:
Mindenképpen jó minőségű üzemanyag (prémium benzin vagy gázolaj) legyen benne, mielőtt letámasztod, a kerekeker egy kicsit túl kell fújni és vagy lekötni az akkusarut, vagy ha van rá lehetőséged, rátenni egy csepptöltőre. Elvileg nem kellene, hogy baja legyen egy év alatt, de ha van lehetőség néha megjáratni, az még jobb.
4/4 anonim válasza:
1 év az nem olyan durván sok, az sem gond, ha csak úgy leparkolod, mint máskor. Mondjuk ha valaki, vagy akár te, 2 havonta megmozgatná egy kicsit, nagyon jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!