Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vw passat b6 2. 0 PD TDI...

Vw passat b6 2. 0 PD TDI 1,3-1,5 millióért kitűnő állapotba megéri?

Figyelt kérdés
Mennyire reális ez az ár?

2017. szept. 28. 20:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Most vettem BKP-t, nagyon kevés km-el, nagyon jó előélettel. Majd százezer km múlva megmondom mi a helyzet. :D Conti van benne. :)
2017. okt. 5. 21:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Add el gyorsan :) Állítólag ez a lehető legrosszabb motor. De azért kíváncsi is vagyok, tényleg lesz-e bajod vele.
2017. okt. 6. 12:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem semmivel sem rosszabb mint bármelyik másik. Nyilván oda kell rá figyelni mint mindenre. A legrosszabb technikát is lehet jól tartani és sokáig hiba nélkül használni és a legjobbat is ki lehet nyírni ha nem figyelsz oda rá. :)
2017. okt. 6. 12:15
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha tapasztalatból írod, akkor ok. Ha nem, akkor olvasgass azokon a fórumokon, ahol ezzel foglalkoznak és örülj, hogy a tiéd nem rossz,
2017. okt. 6. 12:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Olvasgattam, a B6 3C csoportban nem egy és nem két BKP van 3-4-500e futott km-el hiba nélkül, de ezek jellemzően újkoruk óta egy, gondos tulajnál vannak. Szerintem az, hogy ennyire rossz a híre annak tudható be amit feljebb is írtam. Behordják a nepperek külföldről a roncsokat, kicsit kitakarítják, "kicsit" megtekerik az órát, aki pedig nem jár utána mielőtt vásárol előjönnek a problémák mert jóval több van az autóban mint amennyit az óra kiír és már rég elhasználódtak az alkatrészek amiket amúgy sem cseréltek időben, aztán ezek átmennek még egy-két kézen itthon is, akik eladják mert baj van velük, Ők is csak a legolcsóbb alkatrészt teszik bele amikor nyűg van és cserélni kell, húsz-harmincezrenként cserélnek olajat, nem cserélnek olajat a DSG-ben, a Haldexben, a szomszéd traktorostól veszik a gázolajat "okosba", "kiíratják" az EGR-t és a DPF-et (már ha van) és aztán Ők is eladják mert a BKP sz@r. Ezeket lehet megvenni 1,3-1,5M Ft-ért. Én az enyémet ennek majdnem a duplájáért vettem és némi olajfogyáson kívül semmi bajom nincs vele (igaz alig tízezret tettem még csak bele), de az meg ezeknél a motoroknál természetes. Nem füstöl, nem rángat, nem dobálja a hibákat, hanem megy, teszi a dolgát. Persze az is lehet, hogy én látom rosszul és kivétel nélkül egy betegágy ez a széria, de remélem nem így van.
2017. okt. 6. 12:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Ja és kihagytam a Tuner Jóskákat akik szanaszét csippelik meg tuningolják Őket, anélkül, hogy értenének hozzá (nem, én sem értek hozzá, ezért nem is csinálom/csináltatom), de nyilván nem véletlen a gyári beállítás. Az a húsz-harminc százalék teljesítmény nincs ingyen, előbb vagy utóbb valamit kinyír benne. Aztán akkor lehet megint szidni, hogy a BKP sz@r. :)
2017. okt. 6. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!