Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC HD2? Jó teló? Szerencsém...

HTC HD2? Jó teló? Szerencsém van és megtudom venni csupán 65 rugóért nagyon baráti áron, kitűnő állapotba erre rákell menni nem?

Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 23:13
 1/7 bp1985 ***** válasza:
Mire kell neked a telefon? Amúgy jó, nekem majdnem 1,5 éve van meg. Az ég adta világon semmi bajom vele, amire kell, arra jó nekem. Az ár az jó érte. Viszont a winmob 6.5 nem a legjobb, de nem is rossz. Egy symbiannal mindenképp jobb.
2011. máj. 24. 23:26
 2/7 A kérdező kommentje:
netezni kéne igazából,amúgy ezen a legújabb android oprendszer van,aki árulja nagy agy feldobta rá:)
2011. máj. 25. 00:07
 3/7 bp1985 ***** válasza:
Nekem is fent volt, de fagyott vele, nem a legjobb. a gyári winmobbal az igazi.
2011. máj. 25. 00:21
 4/7 anonim válasza:

A HD2 maga jó készülék. A winmo az egy picit elavult, viszont a HD2re van a legnagyobb (nem hivatalos) támogatás. XDA-ra mindenképp regisztrálj. Widows Phone, Android, Linux és még pár OP rendszert átportoltak rá.

Ezt nézd meg mindenképp:

[link]

2011. máj. 25. 00:33
 5/7 A kérdező kommentje:
mi az az XDA?
2011. máj. 25. 01:14
 6/7 A kérdező kommentje:
ja az oldal amit küldtél,nemnéztem bocs
2011. máj. 25. 01:19
 7/7 anonim ***** válasza:
hát én a winm 6.5 miatt nem venném meg. ennyiér már kapnál Galaxy S-t is használtan sztem
2011. máj. 25. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!