HTC HD2? Jó teló? Szerencsém van és megtudom venni csupán 65 rugóért nagyon baráti áron, kitűnő állapotba erre rákell menni nem?
Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 23:13
1/7 bp1985 válasza:
Mire kell neked a telefon? Amúgy jó, nekem majdnem 1,5 éve van meg. Az ég adta világon semmi bajom vele, amire kell, arra jó nekem. Az ár az jó érte. Viszont a winmob 6.5 nem a legjobb, de nem is rossz. Egy symbiannal mindenképp jobb.
2/7 A kérdező kommentje:
netezni kéne igazából,amúgy ezen a legújabb android oprendszer van,aki árulja nagy agy feldobta rá:)
2011. máj. 25. 00:07
3/7 bp1985 válasza:
Nekem is fent volt, de fagyott vele, nem a legjobb. a gyári winmobbal az igazi.
4/7 anonim válasza:
A HD2 maga jó készülék. A winmo az egy picit elavult, viszont a HD2re van a legnagyobb (nem hivatalos) támogatás. XDA-ra mindenképp regisztrálj. Widows Phone, Android, Linux és még pár OP rendszert átportoltak rá.
Ezt nézd meg mindenképp:
5/7 A kérdező kommentje:
mi az az XDA?
2011. máj. 25. 01:14
6/7 A kérdező kommentje:
ja az oldal amit küldtél,nemnéztem bocs
2011. máj. 25. 01:19
7/7 anonim válasza:
hát én a winm 6.5 miatt nem venném meg. ennyiér már kapnál Galaxy S-t is használtan sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!