Az autómban éreztem, hogy az 1-est és 2-est nehezen veszi kb már 3 hete?! ->
Figyelt kérdés
Nem tulajdonítottam neki nagy dolgot viszont a mai nap meg állt alattam az autó olyan értelemben, hogy járt meg minden mert a motorral semmi baj, de nem tudtam beváltani se 1-2 vagy 3-ba, ugyanakkor 4-be 5-be és rükverc-be igen. A kuplungon benyomásra különbséget nem érzek. Azon kívül, hogy viszem szerelőhöz ti így látatlanba mint mondanátok? Előre is thx.1998 Audi A3 1.8 T 150 le, benzines, nem quattro2017. szept. 28. 09:56
11/13 anonim válasza:
A csapágyhang csak egy dolog, de eddig erről nem is volt szó. Ugye nem gondolja senki, hogy a kinyomócsapágy képes megkülönböztetni az egyes fokozatokat? :-)
12/13 A kérdező kommentje:
Mai nap szereljük, tegnap a szerelő azt mondta, hogy be lehet váltani a sebességeket nem járó motornál. Illetve a csörgő hang ami a sebváltó környékéről jön a kocsi alól, már nagyon halvány kuplung benyomásra is elhallatszik.
2017. szept. 30. 09:23
13/13 A kérdező kommentje:
Kinyomó villa eltört, Kinyomócsapágy kb a a halál és az élet közt lebegett. A tárcsa elkopva mint egy régi ndk-s bőr cipő és akkor már a szerkezetet is cseréltük. Váltónak elm nincs baja.
2017. okt. 31. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!