Miért csak az öregek tudnak venni luxusautót?
Ilyen 60 éves papik ülnek az új mercikbe. Egy fiatal mondjuk 25 éves, aki tegyük fel,dolgozik iskola vége óta és csak e46-ot Bmw-re futotta 1,2 millióert. Nem hinném,hogy a papit 40 év munkaviszony juttatja az új autóhoz.
Most az,hogy valaki vesz magának a8-ast 3millióért 12 éveset az más.
Márpedig a papit a 40év munkaviszony esetleg plusz örökség juttatja luxusautóhoz.
Mi ezen a meglepő?
Hidd el,hogy nagyon sokan tudnának venni luxusautót,de nem mindenkinek ez a célja,magasból tesz a kocsikra,és másra költi a pénzét.
Azért mert láttál 3 öreg papit új Merciben,azt hiszed,hogy rajtuk kívül mindenki más csóró.
Nevetséges ez az autó utáni ítélkezés.
Lehet egy jó kocsi kölcsönautó,céges autó,hitelre vett autó,stb.
Rengeteg ember van,akik egyszerű kocsikkal járnak,de van egy csomó más értékük,ingatlanok,régiség,stb,ami nincs a homlokukra írva.
Én egy sima szakmunkás vagyok,nem rég vehettem volna akár luxusmercit,de inkább vettem egy klassz lakást befektetésnek,és egy 19 éves Skodával járok,mert nekem nem a Merci a lényeg az életemben.
Úgyhogy nem kell elájulni a külsőségektől.
A testvérem szintén egy öreg 14 éves kis tragaccsal jár,de van egy csomó ingatlanbefektetése,őt sem a kocsi érdekli,meg a külsőségek.
Lehet fiatalabban is venni, csak meg kell érte dolgozni, én 24 éves koromban vettem az első autóm, szalonban, nem azt mondom, hogy luxusmodell, de közelebb volt az ára a 20 misihez mint a 10-hez.
Tessék szépen tanulni és akkor lehet olyan munkát találni ahol elég egy irodai székben ülni és az átlagfizetés többszörösét kapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!