Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért csak az öregek tudnak...

Miért csak az öregek tudnak venni luxusautót?

Figyelt kérdés

Ilyen 60 éves papik ülnek az új mercikbe. Egy fiatal mondjuk 25 éves, aki tegyük fel,dolgozik iskola vége óta és csak e46-ot Bmw-re futotta 1,2 millióert. Nem hinném,hogy a papit 40 év munkaviszony juttatja az új autóhoz.

Most az,hogy valaki vesz magának a8-ast 3millióért 12 éveset az más.

2017. szept. 24. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Márpedig a papit a 40év munkaviszony esetleg plusz örökség juttatja luxusautóhoz.

Mi ezen a meglepő?

2017. szept. 24. 14:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Vagy gazdag esetében,esetleg a nagy papinak ott a legújabb S osztály de pl az unokának csak fosvágenja van.. miért nem kap akkor egy 3-as Bmw-t pl?
2017. szept. 24. 14:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, te hol élsz, de én többnyire 20-as - 30-as hapsikat és nőket szoktam látni az ilyen autókban. Többségüknek valószínűleg a gazdag papi tolta a feneke alá a mercit/bmw-t/audit.
2017. szept. 24. 14:37
 4/7 anonim ***** válasza:
En mar tobbszor lattam oreg papikat komolyabb sport autokkal,cabrioval. Itt nalunk van egy kb. 60 ev koruli ember akinek ferrari ff van es egy mitsubishi evo 10. Amugy nem csak az oregek tudnak venni luxusautot. A 18-20 ev koruliek altalaban a szulok autojaval jarkalnak vagy megveszik nekik. Itt nalunk a fiatalabb 35-45 ev kozottieket lehet latni (új) luxusautokkal. Amugy nincs mindenkinek berogzodve az audi,bmw,mercedes harmas.
2017. szept. 24. 15:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Hidd el,hogy nagyon sokan tudnának venni luxusautót,de nem mindenkinek ez a célja,magasból tesz a kocsikra,és másra költi a pénzét.

Azért mert láttál 3 öreg papit új Merciben,azt hiszed,hogy rajtuk kívül mindenki más csóró.

Nevetséges ez az autó utáni ítélkezés.

Lehet egy jó kocsi kölcsönautó,céges autó,hitelre vett autó,stb.

Rengeteg ember van,akik egyszerű kocsikkal járnak,de van egy csomó más értékük,ingatlanok,régiség,stb,ami nincs a homlokukra írva.

Én egy sima szakmunkás vagyok,nem rég vehettem volna akár luxusmercit,de inkább vettem egy klassz lakást befektetésnek,és egy 19 éves Skodával járok,mert nekem nem a Merci a lényeg az életemben.

Úgyhogy nem kell elájulni a külsőségektől.

A testvérem szintén egy öreg 14 éves kis tragaccsal jár,de van egy csomó ingatlanbefektetése,őt sem a kocsi érdekli,meg a külsőségek.

2017. szept. 24. 16:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt nyugaton látod? Ott a milliomos család is elküldi a kölyköt 18 évesen a mekibe dolgozni, vagy valami mester mellett szakmát tanulni, és először a saját pénzén vesz egy Opel Corsát vagy ilyesmi. És majd csak pár év után engedik meg a szülők, hogy beszálljon a vállalkozásba, miután látta, hogy milyen a valóvilág. Itthon is egyes gazdag emberek ezt csinálják.
2017. szept. 24. 18:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet fiatalabban is venni, csak meg kell érte dolgozni, én 24 éves koromban vettem az első autóm, szalonban, nem azt mondom, hogy luxusmodell, de közelebb volt az ára a 20 misihez mint a 10-hez.

Tessék szépen tanulni és akkor lehet olyan munkát találni ahol elég egy irodai székben ülni és az átlagfizetés többszörösét kapod.

2017. szept. 25. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!