Ki tudja, hogy az öregek miért kapaszkodnak a kocsiba a tetőfogantyúba?
Figyelt kérdés
2015. szept. 6. 17:15
1/4 anonim válasza:
Én régen BM kapaszkodónak hívtam,mert a kommcsi rendszerben az összes sötét rendőr abba kapaszkodott a rendőrségi Ladákban,meg az AJ-s Zsigulikban.
Na most szerintem ez ilyen régi szocrendszeres szokás,az öregek rajta maradtak a szeren.
2/4 anonim válasza:
Én úgy kérdeném inkább: ki tudja, hogy ezek a fogantyúk mire jók?
3/4 anonim válasza:
Az ég világon semmire,arra emlékszem,hogy régen a Wartburgomban gyárilag nem volt,egy két féleszű utasom hiányolta is.
4/4 lupara válasza:
Kényelmi,és kis mértékben biztonsági szerepe van.Rossz úton,még lassú tempónál is hintázhat úgy egy autó,mint egy hajófedélzet hullámzásban.Itt utasként lábbal kitámasztva magad,ablakhoz húzódva,kapaszkodó segit függőben maradni.Idős nehezen mozgó embereknek is segitség,menetközben üléshelyzetet igazitani,kiszálláskor kifordulni,lábraállást könnyiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!