ha te 3000 ért akarsz tankolni, kinek mi köze hozzá?
Nem kell mindíg azzal foglalkozni mások mit szolnak ahoz amit csínálunk.
Az hogy te mennyit tankolsz a te magán ügyed.
Aki szerint szégyen 3000 ért tankolni, annak a véleményére ne adj mert egy tapló.
# 13
nekem egy 1.6 tdci focusom van, 4.7-4.8 litert eszik ha normál használom vegyesen
Nem szégyen, csak fura.
Úgy értem én mindig tele tankolok, amíg le nem kattan a pisztoly. Nem azért mert borzasztóan gazdag vagyok és nem számít az ár. Hanem mert a munkahelyemre be kell jutnom, amit az autón kívül nem tudok máshogy megoldani. Így nem látom értelmét annak, hogy pl két naponta tankoljak 2-3e-ért és mért ne tankoljak tele kéthetente 20.000-ért. Semmivel nem járok rosszabbul, de az időm nem megy el a sok tankolással.
A másik amit nem értek a kerek összegre tankolókban, hogy ma már szinte mindenki bankszámlára kapja a fizetését, de még az ösztöndíjakat, nyugdíjakat is jellemzően számlára utalják. Akkor mi a toszért jobb elbattyogni egy bankautomatához, kivenni a kp-t, amiért még díjakat is felszámolnak és utána azzal a kp-val fizetni a benzinkúton? Bankkártyával ugyan annyi 4526,56Ft-ért fizetni, mint 5000-ért. Viszont még olcsóbb is, mert nincs kp felvételi díj.
Szóval ezért a két dologért furcsa ez nekem. Pedig én is látok szinte mindig 2000-3000-5000-ért tankolókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!