Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szégyen 3000 Ft-ért tankolni?

Szégyen 3000 Ft-ért tankolni?

Figyelt kérdés

2017. szept. 21. 19:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszi
2017. szept. 21. 20:37
 12/22 anonim ***** válasza:

ha te 3000 ért akarsz tankolni, kinek mi köze hozzá?

Nem kell mindíg azzal foglalkozni mások mit szolnak ahoz amit csínálunk.

Az hogy te mennyit tankolsz a te magán ügyed.

Aki szerint szégyen 3000 ért tankolni, annak a véleményére ne adj mert egy tapló.

2017. szept. 21. 21:00
 13/22 anonim ***** válasza:
#1 és #5 Ti mit vezettek ami 3 ezerért elmegy 200 km-t? Az jelenlegi áron 4,3 liter körüli fogyasztás.
2017. szept. 21. 21:16
 14/22 anonim ***** válasza:
Igen, ha prémium márkád van és játszod a vagány, gazdag csávót. Persze kuka gumikkal, kopogó talpassal stb... De ha ezek nem igazak rád akkor nem gáz.
2017. szept. 21. 21:33
 15/22 anonim ***** válasza:
Kit erdekel hogy mas mit mond vagy mit gondol? Vannak az eletben sokkal fontosabb dolgok is... Van egy még "hulye gyerek" korban levo ismeros aki 300 forintert tankolt egyszer mert annyi penz volt nala. Rola mit gondolhattak? :D
2017. szept. 22. 00:43
 16/22 anonim ***** válasza:
Még 1000 ert se szegyen. Van aki osztozik a kocsin pl a tesojaval es annyit tankol amennyit epp megy es nincs vita h valaki teletankolta, a masik meg csak autozik de sose tankol.
2017. szept. 22. 01:10
 17/22 anonim ***** válasza:
Én is szoktam ennyiért. Ki szoktam használni a bankkártya fordulónapját, azaz amit a fordulónap után tankolok, az már a következő hónapban fogja a bank a számlámra ráterhelni. Ha pár nap van hátra a fordulónapig, akkor nem tankolom tele az autót, csak amennyire a fordulónapig szükségem van. Utána a fordulónap után tankolom tele.
2017. szept. 22. 06:42
 18/22 anonim ***** válasza:
17: hitelkártyát akartál írni? Mert bankkártyánál nem értem mi lényege van a fordulónapnak.
2017. szept. 22. 07:20
 19/22 anonim ***** válasza:

# 13

nekem egy 1.6 tdci focusom van, 4.7-4.8 litert eszik ha normál használom vegyesen

2017. szept. 22. 07:47
 20/22 anonim ***** válasza:
17%

Nem szégyen, csak fura.

Úgy értem én mindig tele tankolok, amíg le nem kattan a pisztoly. Nem azért mert borzasztóan gazdag vagyok és nem számít az ár. Hanem mert a munkahelyemre be kell jutnom, amit az autón kívül nem tudok máshogy megoldani. Így nem látom értelmét annak, hogy pl két naponta tankoljak 2-3e-ért és mért ne tankoljak tele kéthetente 20.000-ért. Semmivel nem járok rosszabbul, de az időm nem megy el a sok tankolással.

A másik amit nem értek a kerek összegre tankolókban, hogy ma már szinte mindenki bankszámlára kapja a fizetését, de még az ösztöndíjakat, nyugdíjakat is jellemzően számlára utalják. Akkor mi a toszért jobb elbattyogni egy bankautomatához, kivenni a kp-t, amiért még díjakat is felszámolnak és utána azzal a kp-val fizetni a benzinkúton? Bankkártyával ugyan annyi 4526,56Ft-ért fizetni, mint 5000-ért. Viszont még olcsóbb is, mert nincs kp felvételi díj.

Szóval ezért a két dologért furcsa ez nekem. Pedig én is látok szinte mindig 2000-3000-5000-ért tankolókat.

2017. szept. 22. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!