Ti visztek magatokkal üzemanyagot?
Az érdekelne hogy egy hosszabb motorozás egy ket ütemű krosszal hogy kivitelezhető, hiszen egy óra alatt be nyomja a 8 litert.
Ti hogy szoktátok megoldani, visztek a hatatokon egy tíz literes kannát, mert nekem ez jutott eszembe...
Nem kell nyelezni és nemfog ~80km alatt8 litert benyakalni.
Ez egy jó megoldás.
Másrészt falun is 10-15km-es körben tutira találni kutat,város környékén meg röhögve...
Én 500-as 4 ütemű robogóval járok.
Átlag pályázok is,egy 1.25L-es üzemi flakonban (tömített,lazulásmentes üveg) kb 1L benzint viszek,mert tényleg elnézheti az ember a távot,és 1L benzinnel van motor ami 80km-t elmegy(én kb 40),és egy kútig bőven elég.
Ha nincs más akkor vigyél,de egyszerűbb és biztonságosabb kalkulálni,mint kannázgatni.
Ismerőseim terepeznek,kocsival viszik ki és ott természetesen van.
Milyen benzinkút, mikor a mező közepén vagy a crossmotorral eltévedve félig? :))
A Honda CR250-en is nagyon kicsi volt a tank (a brutálnagy fogyasztásához mérten), ezért szereztem egy jól záró 5 literes kannát és a hátamra tettem, erre is fel kellett áldoznom egy hátitáskát. A 10 literes túl nehéz már szerintem. Jól is jött párszor, aztán egyszer borultam egyet, nem volt semmi vészes, de a kanna persze hogy kilyukadt, kb a hajam, ruhám, mindenem benzines volt. Úgyhogy ez sem a legtutibb megoldás. Crossal nem lehet nagyon elbóklászni emiatt.
Én kiviszem a gépet a pályára utánfutón. Néhány kör után kell egy kis pihenő, olyankor tankolok az autó csomagtartójában lévő kannából.
A krossz motor zárt pályára való, vagy tévedek?
Pályára való természetesen, viszont én is hosszabb távokat megyek vele terepen/homokutakon.
Egyébként ha nem nyelezed neki akkor nem megy úgy ahogy elvarod tőle :D
En is a 10 literes kannára gondoltam (5 literes van de azt kevésnek találom) de azt nem szeretném hogy le szakitsa a hátam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!