Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti visztek magatokkal üzemanya...

Ti visztek magatokkal üzemanyagot?

Figyelt kérdés

Az érdekelne hogy egy hosszabb motorozás egy ket ütemű krosszal hogy kivitelezhető, hiszen egy óra alatt be nyomja a 8 litert.

Ti hogy szoktátok megoldani, visztek a hatatokon egy tíz literes kannát, mert nekem ez jutott eszembe...

2017. szept. 19. 14:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Én veteránozok, ha hosszabb útra megyek, viszek magammal 2t olajat meg mérőpoharat a hátizsákomban. Szatyorba tekerem, így nem maszatol össze mást.
2017. szept. 19. 14:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem kell nyelezni és nemfog ~80km alatt8 litert benyakalni.

Ez egy jó megoldás.

Másrészt falun is 10-15km-es körben tutira találni kutat,város környékén meg röhögve...

Én 500-as 4 ütemű robogóval járok.

Átlag pályázok is,egy 1.25L-es üzemi flakonban (tömített,lazulásmentes üveg) kb 1L benzint viszek,mert tényleg elnézheti az ember a távot,és 1L benzinnel van motor ami 80km-t elmegy(én kb 40),és egy kútig bőven elég.

Ha nincs más akkor vigyél,de egyszerűbb és biztonságosabb kalkulálni,mint kannázgatni.

Ismerőseim terepeznek,kocsival viszik ki és ott természetesen van.

2017. szept. 19. 14:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Milyen benzinkút, mikor a mező közepén vagy a crossmotorral eltévedve félig? :))

A Honda CR250-en is nagyon kicsi volt a tank (a brutálnagy fogyasztásához mérten), ezért szereztem egy jól záró 5 literes kannát és a hátamra tettem, erre is fel kellett áldoznom egy hátitáskát. A 10 literes túl nehéz már szerintem. Jól is jött párszor, aztán egyszer borultam egyet, nem volt semmi vészes, de a kanna persze hogy kilyukadt, kb a hajam, ruhám, mindenem benzines volt. Úgyhogy ez sem a legtutibb megoldás. Crossal nem lehet nagyon elbóklászni emiatt.

2017. szept. 19. 16:38
 4/7 anonim ***** válasza:
59%

Én kiviszem a gépet a pályára utánfutón. Néhány kör után kell egy kis pihenő, olyankor tankolok az autó csomagtartójában lévő kannából.

A krossz motor zárt pályára való, vagy tévedek?

2017. szept. 19. 18:24
 5/7 A kérdező kommentje:

Pályára való természetesen, viszont én is hosszabb távokat megyek vele terepen/homokutakon.

Egyébként ha nem nyelezed neki akkor nem megy úgy ahogy elvarod tőle :D

En is a 10 literes kannára gondoltam (5 literes van de azt kevésnek találom) de azt nem szeretném hogy le szakitsa a hátam :D

2017. szept. 20. 16:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Tévedsz, igen, nemcsak pályán használjuk/használják.
2017. szept. 20. 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a powerszelepet kikötöm a mociból(Honda DT125) és jóval kevesebbet fogyaszt de gyengébb is természetesen. Általában csak egy 1L 2T olaj van nálam és sacc/kb. az oldalán lévő beosztások alapján keverem be.
2017. okt. 16. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!