E-learninges vizsgát szeretnék tenni KRESZ-ből, ehhez már szükséges az orvosi alkalmassági?
A KRESZ VÍZSGÁHOZ nem.
A jogosítvány feltétele.
Köszönöm nektek,
rosszul fogalmaztam, nem konkrétan a vizsgára, hanem a beiratkozásra gondoltam. :)
Arra azért figyelj oda, hogy pl. az e-titános próbavizsga kérdések marha könnyűek, köze sincs a valódihoz. Szóval ha meg is csinálod többször egymás után hibátlanul a legvégén, simán meg lehet bukni utána is.
Az iskolák, legalábbis a normálisabb az épp ezért be szokta hívni a tanulókat próbavizsgára a saját programjukkal is, ami már ezerszer közelebb áll a valódihoz.
#4-es:
Ez szerintem baromság, én e-titánnal csináltam a kreszt és a kérdések ugyanazok voltak a vizsgán nem tökéletes de sikeres vizsgát tettem elsőre kreszből és nem hívott be az iskola hogy csináljam meg az ő rendszerükkel.
Mi az az e-titán?
Arra gondoltam, hogy bemegyek az autósiskolába, befizetek adott összeget, ők pedig adnak egy felhasználónevet és jelszót amivel be tudok lépni adott weboldalra és tanulni. Ezt ők nyomon tudják követni, illetve csak úgy tudok haladni, ha folyamatosan sikeresen csinálom végig a teszteket. Vagy ti is erről beszéltek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!