Milyen részei vannak a jogosítvány megszerzéséhez szükséges orvosi vizsgálatnak?
Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 10:17
1/4 anonim válasza:
Látás vizsgálat, vérnyomás az mindenhol.
Meg amit nem csinálnak mindenhol meg, de asszem meg kéne az a labor vizsgálat.
Meg valamit még szerintem kihagytam, de most csak ennyi jut eszembe :D
2/4 anonim válasza:
Látás vizsgálat, hallás, vérnyomás ellenőrzés, ha van valamilyen tartós betegsége4d amiről tudsz akkor még azzal kapcsolatban is van valami vizsgálat de azt majd megmondják ha van ilyen.
3/4 anonim válasza:
nekem csak látás, volt, rámnézett és ennyit mondott hogy hanyas a lencse mondom -1, megnézték rakattunk -1,5ös lencsét, mementem orvoshoz rámnéz mondta h ennyi meg annyi készis volt... ja és a vérvétel
4/4 anonim válasza:
nemrég voltam. a háziorvos 6800ért csinálja, nekem az első a látás volt, aztán papírt töltöttem a sulijaimról meg h hol lakok stb, megmértek (súly magasság) aztán ilyen könyvecskéből mutogatott képeket ahol szines körökből volt kirakva vmi, más színű körökön...v vmi ilyesmi:D arra már aztmondta h semmi értelme, csak muszáj..még ugy h szemüvegem van se kellett szemészetre menni, sőt nekem vérvétel se volt, max vérnyomásmérés. ennyi ha jól emlékszem, nem nagy cucc, nemértem h mi az éertelme a kérdésnek, parázol vmitől?nekem eszembe se jutott h mit fog csinálni inkább azon járt az agyam h mennyibe fog kerülni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!