Aki kamionsofőr az tudna buszt is vezetni, vagy külön technikát igényelne, más lenne neki?
Egyáltalán nem nehezebb vezetni, sőt inkább könnyebb.
Tulajdonképp szinte sose megy új helyekre, mindig a megszokott utak , kanyarok, megállók. Mig egy kamion szinte minden nap más és más ismeretlen úton megy.
A szóló busszal könnyű tolatni is, mig egy csuklóssal meg nem is kell. A jogsit se nehezebb egy buszra letenni mint egy teher autóra.
Pont ugyan úgy MEG KELL TANULNI.
3-as
Nem teljesen, egy turistabuszsofőr teljesen idegen helyre kell bemenjen sokszor, és előfordul, hogy a legszűkebb belvárosi utcákba kell beforduljon, vagy éppen kitolasson, mert rájön, hogy nem fér el.
Én vezettem mindkettőt. A turistabuszt jobban kedveltem.
Nem tagadom, voltak olyan nagyvárosok, ahol átizzadt minden textil, ami rajtam volt..busszal nem, csak kamionnal.
5.
Legalább hülyeségeket ne irj. Azért irtam a fentieket mert tapasztalatból tudom. Egy turista buszvezető, sosincs magára hagyva. Mindig ott az idegen vezető aki navigál.
DE ! Még ha elszúrja is az útvonalat, vissza tolat és kész. Mert szólóba tolatni nagyon könnyű, mig egy kamionnal azért nem egyszerű, plusz a méretbeli különbségek.
"Egy turista buszvezető, sosincs magára hagyva. Mindig ott az idegen vezető aki navigál. "
Ezt a marhaságot honnan szedted? :D És ha ott is van az idegenvezető, mit ér vele? Igen, vannak cégek már, akik pl Olaszországban helyi idegenvezető segítségét kérik, de ez nem teljesen általános, illetve vannak olyan kirándulások is, amit pl tanárok, vagy magánember szervez, nem pedug az utazási iroda. És ott nem szokott semmiféle idegenvezető lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!